Colonix - kto to má za sebou?

Stano Vavrus

Naturalhelp používam už pár rokov, a nepoznám lepšiu kúru na prečistenie tela. Niečo som skop&roval z ich strany

jj

Ahoj konkurencia!

Ja mám na to odpoveď, produkt s názvom

detoxikacia-herbalia.sk je to lepšie riešenie ako ten naturalhelp !:)

Neviem či to má zmysel otravovat iných, z hlúpou hrou z ktorej sa nedostaneš von bez prehry.

Pritom by bolo oveľa rozumnejšie pracovať a sústreďovať sa na svoju prácu!

Ak ti náhodou nejde predaj, tak sa nemusíš preukázať ohováraním iných . Dosť ta to asi zožiera ak ides to takýchto vecí.

Pozor : „kto inému jamu kope sám do nej spadne

betty-janka

Na miesto Colonixu je na trhu Natural Help Complex, prirodzene očisťuje telo a detoxikuje organizmus, pri tom obsahuje vitamíny, prebiotiká a minerály.

panik-a

myslela som, ze je to reklama..ale LINfaticky ma dostal :)))..ludia by mali mat aspon zakladne info o svojom tele..aspon ked chcu niektore pojmy aj pouzivat :D

tutko

Je to maly zazrak! Keby to stalo aj raz tolko,tak viem,ze si to isto kupim znova. Az potom odsudzujte,ked to vyskusate...

babulienka

Neviem odkial začať,lebo Colonix je jedna výborná očista.Výsledky sa dostavili po dvoch týždňoch užívania a čo všetko so mňa višlo tak to sa nedá ani opísať.Colonix užívam od začiatku apríla a ešte stále som neprestala.Doplnila som očistu aj o Toxinout.Teraz je to piaty mesiac čo tento preparát užívam a môžem povedať naň len samé pochvaly.Veľa zdravotných problémov som si poriešila užívaním.Začnem od začiatku : alergia na chlad,stály pocit studených končatín,bolesti v nohách , klboch,v krížoch,vylepšil sa mi spánok,opeknela mi tvár a zlepšila sa mi nálada.Chodím vysmiata s pocitom lahkosti.Mám pravidelnú stolicu, a čo je najdôležitejšie,nemusím chodiť každý týždeň k urologovi a gynekologovi so zápalmi.Ešte som nemala ani len nádchu,splaslo mi brucho a naozaj som schudla 6 kg, pri normálnej strave.Stratila sa aj celulitída a celkovo sa mi uvolnil linfatický obeh.Mala som aj ja také žravé dníčky,ale ustála som to.A teraz sa cítim naozaj perfektne ba až vynikajúco.Teraz mám 55 rokov ,ale cítim sa na 35.Nikdy som neurobila toľko roboty ako teraz,veľmi sa mi odlahčil organizmus.Z postele vyskočím ráno ako srnka.A na záver? Určite si ho objednám znovu ako jarnú kúru,len už nie v takom množstve.Stačí udržovacia kúra.Musela som reagovať,lebo ja na Colonix nedám dopustiť.Doporučila som ho aj mojím dcéram a mnohým kamoškám a zatiaľ sa nikto nesťažoval na jeho účinky.Toľko na Vaše zlé referencie.Produkt je naozaj úžasný.Prajem všetkým zamestnancom Colonixu veľa spokojných zákazníkov.

damian

Samozrejme, neobranujem Colonix, nepoznam jeho ucinky a je dtrahy. Avsak, Bukovsky ma najmenej co ukazovat prstom na colonix, kedze on tvrdohlavo propaguje svoju SOJU, ktora je naproti colonixu omnoho nebezpecnejsia. Na nasej stranke sme zverejnili nemalo clankov o soji, s panom doktorom Bukovskym sme aj komunikovali, avsak vysledkom bola jeho prekvapiva arogancia. Napokon ON diskusiu na temu SOJA ukoncil.

kamoska

pozri si napríklad názor Igora Bukovského na COlonix. Škoda, že som to nečítala pred tým ako som za to vyvalila 6.000 Sk