žeby samovoľný potrat

Príspevok v téme: žeby samovoľný potrat
žabiatko

Ahojte.Stala sa mi zvlastna vec.Dostala som menzes to nie je to zvlastne,ale to co nasledovalo.Strasne krce,zimnica,pocit zvracania.Asi tak po dvoch hodinach po tomto zo mna vysla krvna zrazenina velkosti jedneho clanku prsta.Malo to tvar motyla.Okolo tmavocervene a kus niecoho co neviem definovat.Poradte mi niekto?Islo o samovolny potrat,alebo to mohlo byt sposobene tym,ze som bola chora a brala som antibiotika?

frey

Chod k lekarovi.Moja kamoska tiez tak potratila,dostala len velmi divnu a silnu mestruaciu sprevadzanu silnymi krcami tak isla k lekarovi a ten jej povedal ze potratila.Ona ani nevedela ze je tehotna,bol to sok.

sendri

A to krvacanie bolo mimo menstruacneho cyklu? Moja kamaratka ked potratila, nevedela ze je tehotna a tiez to z nej vytieklo aj s krvou, cela zbledla a odpadla, musela pre nu prist sanitka, lebo bola na tom vazne zle. Tak urcite by si mala navstivit gynekologa, ked to bol potrat, treba to dalej riesit.

jablonka

radsej navstiv gynekologa, ked si mala aj tie krce a nevolnost, je to dost pravdepodobne, ze sa jednalo o samovolny potrat. aj statistiky rataju s tym, ze percento samovolnych potratov je ovela vyssie, ako sa podchyti, su to nepoznane tehotenstva, ktore sa prejavia len meskanim menstruacie a potom intenzivnejsim krvacanim.

marga

neviem ti sice poradit,ale radsej chod k doktorovi,a spytaj sa jeho,nech ta vysetri,podla mna to nie je sranda,mohlo v tebe nieco ostat a narobit tam sarapatu,ak si nahodou/nedajboze/ ten potrat mala..vela stastia