Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

veriť jej? ako to chápať?

Príspevok v téme: veriť jej? ako to chápať?
kyslík

S priateľkou sme spolu rok a niečo.Veľmi vážne sme sa pohádali a vyzeralo to,že bude koniec.Boli sme spolu v meste a bavili sme sa o tom čo bude ďalej.Keď to vyzeralo tak,že naozaj bude už koniec ale ja som zmenil názor,že s ňou chcem zostať ona sa rozplakala a povedala,že mi nechcela veriť,že ju ľúbim.Naozaj veľmi plakala a hovorila,že nieje pre mňa dosť dobrá,že si zaslúžim lepšie dievča,že chce aby som bol šťastný.Povedala,že som na ňu moc dobrý,že ona si to nezasluži keď sa len kvôli nej hádame.
Ako to mám zobať?Lebo toto je naozaj priveľa na mňa.Naozaj jej mám veriť,že sa chcela rozísť preto,lebo si myslela,že nieje pre mňa dobrá?

silvikl

no keď baba povie,že si zaslúži lepšiu,tak chce koniec....lebo je to lepšie povedať,ako že ťa už neľúbi a tak....podľa mňa je to tak...však keď si zaslúžiš lepšiu,tak čo..sama Ti to povedala...tak ju nechaj a uvidíš,čo urobí....a ak ju necháš,tak ti môže vykrikovať,že si ju neľúbil,keď si ju teda nechal...ci ste sa uz rozisli?ee že?

kyslík

Tých hádok bolo viac kvôli tej istej veci a ja som to už nemohol vydržať.Myslel som,že to nieje podstatné tak som to nepísal.Ale sľúbila,že tú vec na sebe zmení alebo sa o to pokúsi.

kyslík

Máte niekto ešte nejaké názory?Ešte dopíšem,že ona sa stále trápila kvôli tomu,že sa nevie bozkávať a teraz sa s tým aj priznala,že ju to trápi.Povedala aj,že toto je jej prvý vážny vzťah.Ja fakt neviem či ma naozaj ľúbi až tak veľa,že by sa somnou rozišla aby som bol šťastný s inou alebo to bola len pretvárka a nedokáže sa rozísť sama.

miro.83

Sory kyslík ale mal by si sa na nu vykaslat vsetko co hovori naznacuje tomu ze jej bolo tazke i dat ti kopacky a preto sa rozplakala. Ked zena povie ze si pre nu moc dobry zasluzis si inu tak to ako keby ti hovorila, ze uz ta nemiluje a nechce aby si sa trapil.

kyslík

Neverná mi určite nebola.Ona sa naozaj chcela somnou rozísť,preto,lebo si myslí,že nieje pre mňa dosť dobrá,že si zaslúžim inú.Tie slzy boli skutočné.Myslím si 2 možnosti:
1.Iba to predstierala aby som ju lutoval a zostal s ňou a skákal ako ona bude pískať.
2.Bolo to skutočné a naozaj ma ľúbi a radšej by sa rozišla ako by som mal trpieť.
Čo myslíte čo je skôr pravda?Napadá vás ešte nejaká iná možnosť?

karina

neviem,ci priatelka patri k tym zenam,ale ver,ze aj take su,co sa radsej rozidu s priatelom,aj ked ho lubia a vzdy budu,ked si myslia,ze pri nich by len trpel a nechcu,aby si s nimi pokaslal zivot.Viem o com pisem...aj ked v mojom pripade bolo za tym viac veci...a milujem ho stale,ale dufam,ze bezo mna bude stastnejsi a da mu ina zena,co ja nemozem...:(