S priateľkou sme spolu rok a niečo.Veľmi vážne sme sa pohádali a vyzeralo to,že bude koniec.Boli sme spolu v meste a bavili sme sa o tom čo bude ďalej.Keď to vyzeralo tak,že naozaj bude už koniec ale ja som zmenil názor,že s ňou chcem zostať ona sa rozplakala a povedala,že mi nechcela veriť,že ju ľúbim.Naozaj veľmi plakala a hovorila,že nieje pre mňa dosť dobrá,že si zaslúžim lepšie dievča,že chce aby som bol šťastný.Povedala,že som na ňu moc dobrý,že ona si to nezasluži keď sa len kvôli nej hádame.
Ako to mám zobať?Lebo toto je naozaj priveľa na mňa.Naozaj jej mám veriť,že sa chcela rozísť preto,lebo si myslela,že nieje pre mňa dobrá?
veriť jej? ako to chápať?
nevieme aka je, mozno nieje hystericka, ale urcite nieje so vztahom spokojna...inak by to nepovedala
jancecka, ale ved ja hovorim nie o tebe a takych ako si ty, ale o hysterickych babach. a mama podozrenie, ze nejaka taka je aj kamaratka zakladatela tejto temy.
tak dixi, ja tú pohodu a kľud milujem a možno neuveríš ale som baba
kyslik, toto vyzera na taku milucku hysteriu. baby s touto tendenciou vedia nadherne a ozajstne ronit slzy, vedia sa neuveritelne rozcertit a zahrat cokolvek, co vyzera velmi vierohodne. len aby sa vo vztahu stale nieco dialo, stale nieco riesilo, lebo jedine co neznasaju je pohoda a klud.
Ja mam 21 a ona 20.Ja viem,že som dosť naivný a preto píšem sem aby ste mi poradili.Ja neviem,rozum mi vraví,že to čo povedala je blbosť,že ma nemôže mať až tak rada ale srce presný opak.
a este som sa zabudla opytat: kolko mate rokov?
no poviem ti, ze ja som to povedala byvalemu preto, lebo ako povedal rodrigez, "rozrabala" som nieco lepsie :) snazila som sa ho od seba odohnat, aby som mala "cistu" cestu...
bolo to hnusne odomna, ja viem, ale ja viem preco som to urobila...
ale ako sa vravi, sto ludi sto chuti, mozno ta tvoja je fakt taka "neposkvrnena" ako o nej pises :) alebo, nic v zlom, ty si taky naivny :)
v kazdom pripade, drz sa
Ja neviem.A čo znamenali tie zlzy? To nemohla predstierať.Povedala,že ma ľúbi najviac na svete a za nič by ma nevimenila.Je to veľmi milé a slušné dievča pokial sa nehnevá vtedy je ako čert.Ani raz ma ešte naozaj neoklamala,nebola s iným chalanom vonku to som si istý.Raz aj keď klamala za úplnú blbosť a ja som ani netušil,že ma oklamala sa sama priznala a bolo jej to veľmi lúto.Nieje ten tip baby čo chodí s každým druhým.
Tak ak ju milujes, nie je co riesit...vsetko sa da prepacit a tolerovat, okrem ziarlenia a zahybania, alebo oplzlych reci....