vzdy po sexe sa to objavi

Príspevok v téme: vzdy po sexe sa to objavi
ja a ona

s holkou sme mali sme mali phl.stik,potom sa mi na zaludi spravili male cervene bodky citlive na dotyk.ja ze nic.v tom case moju holku zacalo svrbiet tam dolu tak si kupila taky vyplachovac pipiky proti zapalu a vyplachla z nej cudny hlienovity zelenozlty vytok.este to nema v poradku.nemoze ist ku gynek.bo bere antibiotika na nieco ine a menstruacia a tak.mne tie bodky zmizli,ale teraz sme mali sex,ani sme netrtkali,len si ho dala do ust a tak.Na druhy den sa mi zase spravili tie bodky zas,svrbi to a je to citlive.Sme spolu uz 3 roky ale toto sme nemali.myslite ze je to nejaka choroba?holka mi je verna,ja jej tiez 100%.nepoznate to Niekto?

pristi

Vysvetlím Ti, čo sa Vám stalo:
Tvoja partnerka sa liečila antibiotikami, ktoré samozrejme majú aj vedlajšie účinky. Jedným z nich je aj likvidácia ochrannej mikroflóry u ženy v pošve. Tým dochádza k veľmi ľahlému infikovaniu kvasinkami. Prenos na muža, je otázkou "jediného zasunutia" Infekcie sa dá zbaviť jednoducho: v lekárni povedz že si doužíval SUMAMED a toto sa ti vyhodilo na penise. Nehanbi sa, dajú ti nejakú antimykotickú masť napr. BATRAFEN. A nezabudni si každý deň dať acidofilné mlieko, alebo jogurt s bifidálnou kultúrou. Garantujem, že do týždňa to zmizne.

zuzana

Ahojky moj, to co popisujes su jasne priznaky kvasinkoveho onemocnenia - mykozy. Ked mate spolu pohlavny styk, obaja sa musite liecit, tebe to len tak zmyzne ale si stale nosicom, niektori muzi ani nemaju priznaky, len prenasaju nemoc. Skocte za gynekologom spolu a vysvetlite mu aky mate problem, naordinuje vam spolocne lieky, prejdete liecbou a vsetko bude OK. Na Slovensku este stale maju doktori s tymto onemocnenim problemy a pripisuju to vselicomu. Ak brala tvoja kocka antibiotika, mohla dostat mykozu aj z nich. Viac sa dozvies o tejto chorobe na www.doktorka.cz,(pozri/ si temu: vaginalna kandidoza) tu najdes viac odbornych clankov a aj skusenosti od pacientiek. S pozdravom a zdravym sexom vpred, Katka :-)

kiri

...no akože veľa čítam a o biológií a veciach s ňou súvisiacich viem dosť, ale toto nie je nič pre laickú verejnosť...
...byť Tebou, tak frčím k doktorovi takou, rýchlosťou, že by za mnou museli v nemocnici hasiť linoleum...
...s takými vecami nie je sranda!

Kuki

Neni zac... predpokladam, ze je to tak zlozite... ze sa nechce nikto ani len vyjadrit... zbehol by som s tym za doktorom, kym z toho budu ine trouble :)