POOOMOOOC!

Príspevok v téme: POOOMOOOC!
anabell

nee pomylila som sa mam vysku 167 cm a vazim teraz 54kg ale cem ist zsne na 45 kg

Pridal: anabell

Dnes 00:09
fuu mna asi sibne...ako a zacali tieto spooste prazdniny tak som pribrala zo 48 na 54 a to je moc..ja teraz .necem ani na kupko chidit ani nikde..som zufala..zase idem s tym zacat..je mi to jedno..aj ked to vtdy bolo tazjke-.lebo som uz neco take zazila..vtedy som jedla velmi malicko ale citila som sa lepise..to je janse.aj ked ma trapilo ze nemozem nic jest ale to sa dalo zniest..aspo ssom bola chudaa ne jak teraz...to pri vyske asi 157 mam ttreaz 54 a mala som ete pred dvamoa mesiaca,mi 45kg..no postupne to islo hore..cez den nevem co mam robit tak jem..jebne ma..poradtemi..ja zas idem s tym zacat.hadam o nejake dva tyzdn zas napisem a uz budem pisat ze sa mam sqvele ze sa mi to dari...))) apap

ach jaj..

nechcem byt hnusna, ale ked sa s tym chvalis, ako si ides nicit telo a zdravie, tak si ho nic a potichy!ale potom nevyplakavaj, ze nemozes hento, toto tamto, lebo si bola v mladosti blba a chudla si dosprosta, aj ked si chuda jak tycka do fazule!!!co chces, aby ti chalani na kupalisku pocitali vsetky kosti v tele ci co??sa spamataj konecne!

pusate

45kg je na tých 167 hroooozne málo!!! na tých 157 by to bolo v poho,ja mám 152cm a tiež som mala 45kg a vraveli mi že som normálna ale bola som dosť tlsta kôli nízkemu vzrastu,ale ty si proti mne moooc vysoká tak isto niesi teraz tučnejšia ako ja vtedy...

beb

Ahoj, myslím, že by si sa mala spamätať, kým je čas a nezačínať s hlúposťami. Ešte to vôbec nie je hrozné.Snáď menej jedz a viackrát za deň, ale chudnúť Ti určite netreba. B.