Ahojte babenky. Na temu silikony sa tu toho popisala uz dost. Chcela by som vediet aka je ich cena a ci niektora z vas nevie ci sa takato operacia robi aj v Ziline alebo niekde v blizkom okoli. Mozte mi popisat aj svoje skusenosti ak to uz mate za sebou.Diky
Silikony-cena
ahojky, no ja podla fotiek co som teda nasla na nete, tiez okolo 300 325 neviem kolko mozem ale urcite pod sval, no som sa docitala, ze siska dava vacsinou pod zlazu len.
ahoj brborkaaa-ja som si dozvedela z netu o medical centre... rozhodla som sa pre nich preto, ze su blizko a dobra cena . Dr sisku som si nevyberala proste som sa objednala na konzultacku a isla som k nemu ... ja mam rez pod prsom a mam 300ML ty chces kolko ?
awojky, no konzultacku mam dokonca uz zajtra, tak sa tesim. Trosku som dnes studovala na nete a mam na teba kiarusenka par otazok ak ti nebude vadit.
Kolko mas ml a kde mas rez? Ten dr. šiška odkial si sa o nom dozvedela že je dobry? teda pisala si ze si tam bola uz pred tym, ale videla si nejake jeho prace pred tym nez si sa rozhodla?
oki barborkaaa tak potom napis co je nove ..dobru papa
dakujem moc ste moc zlate, idem ja uz do hajan... tak sladke sny
cozeee, tak to ich musis mat teda profi spravene.potom ja presne tuzim, a jasne poznam ja byvam kusok od strkoveckeho jazera komarnicka, no mozno to neni desat minut ele dvanast cesty odtiak ku mne... heh
barborkaaa mozno ano :) ja byvam na sklenarovej :) poznas ??? ja som asi trafena ja som chcela aby to vyzeralo umelo a vies ako moje vyzeraju ? tak, ze nespoznal ani plasticky chirurg ze mam umele ...
=))) no ved aj ja to mam asi 10 min od domu tak to je velke plus. mozno sa aj z videnia pozname hehe... no ja mam take slabe jednotky a keby sa podarili take trojky bola by som bola rada, hlavne chcem aby to vizeralo prirodzene, asi ako kazda, radsej nech su mensie ako moc okato umele.
barborkaaa my vzdy pomozeme :) nemaju to tam plne tam je viac doktorov nie jeden ,....ja som isla k šiškovi... zajtra zavolaj, uvidis co ti povedia ale termin konzultacky ti daju skoro..a sestricky su srandistky :)))aj ja som chcela ist do chirmedu kosice ale neviem si predstavit tu cestu.. toto mam 6minut od domu :) a super cena ..nie je co riesit ... kolkatky si chces dat ?
som si nemyslela, ze tu budu take zlate baby na tomto fore dakujem
kiarusenka aj tak je to fajn, mala by som to urcite lepsie aj cestu PO, keby bola kratsia.
no zajtra si zavolam, a som zvedava na kedy mi daju termin na konzultacku, asi to tam mavavaju plne ze?