Ahojte babenky. Na temu silikony sa tu toho popisala uz dost. Chcela by som vediet aka je ich cena a ci niektora z vas nevie ci sa takato operacia robi aj v Ziline alebo niekde v blizkom okoli. Mozte mi popisat aj svoje skusenosti ak to uz mate za sebou.Diky
Silikony-cena
Baby a v Medical centre su ešte aj iný doktori okrem Šišku a Zachara? Neviete? Dik
barborkaaa-jasne, stoj si za svojim... urcite mas pravdu...
kiarusenka
z tou velkostou nemam problem, len sa bojim tych okrajov aby neboli vidno hlavne hore, a keby aj mne hadali ze su potom moje, tak by som bola stastna, no ty mas podla mna viac tkaniva ako ja. ale este neviem, spytam sa este na na nazor ineho lekara, a pokial on nebude radikalny, ze by to bolo zle tak nemam problem si dat aj pod zlazu. dost ma ovplyvnuje to co som si precitala na nete, ze pre chude dievcata s malinkym poprsim neni vhodne davat pod zlazu, i ked siska to robi uz cez 30 rokov tak asi vie svoje.
danielka
vyratal mi to presne aj s prevezmi po operacii aj s vytahovanim stehov so vsim vsudy 2 362euro co je super cena.
daniela-ja som nechcela trpet ako zviera. podzlazu mi to vyhovuje...ja nosim stale podprsenku amam nizky profil300mltakze to nie je take tazke..a aj keby mipadli tak po babatku si dam urobit novea po 10-15rokov z estet.hladiska doporucju vymenit-..takze nevidim v tom problem:)
barborka a mozem sa spytat, kolko ti povedal ze to bude asi stat? dakujem :)
kiarusenkaa a tebe to navrhol on, ze to pojde pod zlazu? ja som niekde citala, ze pod zlazou ti to menej vydrzi ako ked to mas pod svalom, teda ze ti to neudrzi ten tvar a prsia ti postupne ovisnu...
ja planujem opku niekedy na jesen a rozmyslam o BB...
barborkaaa-pozri,mne dal pod zlazu a z10ludi povie 8na šupu,ze su moje .ty chces aby aby vyzerali prirodzeno?ak ano,dobre ti radim nedaj si viac ako300ml. podla mna strop je 300kedze si stihla slecna. ja mam 300a vdaka tomu vyzeraju prirodzene... a ano,aj na dotyk su ine akopod svalom, su maksie,aj s atroska hybu ...neviem co presne chces..
a ten profil mi navrhol diskovy tak to je asi stredny =))
dakujem za podporu,
ta velkost je v pohode, i ked jedna znama bola v bb, prsia mala podobne ako ja aj mensie a mala 325 ale to neni az taky rozdiel.
vies co uvidim co mi povie trska, a sa ho spytam ako by na mne vyzerali implose pod zlazu, len tak nepoviem preco.
ze vraj pod sval su take viac stojate a pevnejsie, a pod zlazu su volnejsie a ze ked je dost tkaniva tak aj prirodzenejsie.
barborkaaa a este , keby si sa rozhodla pre medical tak si trvaj na operacke pod svalom.... vies, ja som chcela aj vacsie prsia a teraz mozno troska lutujem ze som viac neapelovala na vacsie ... takze ti radim podla seba , ak mas v sebe pocit ze to chces pod sval tak urcite si ta tom trvaj a kedon bude divny tak sa na to vykasli alebo jednooducho mu uprimne povedz ze ty to tak nechces ...inak velkost sami zda ok kedze di chuda :)