ide o to...priatel ma prstoval ale dva prsty sa uz nezmestili a o sexe uz ani nehovoriac, cim to moze byt? uvolnena som bola a ako to riesit?
NEZMESTI SA
ja som mala s mojim drahym podobny problem, je mojim najobdarenejsi partner ... no, pri prvych razoch som bola vzrusena dostatocne, i ked aj trosku nervozna z toho, ze je to novy partner ... mozno to nie je idealne riesenie, ale sla som viac menej na silu, kaslat na bolest ... a po par minutach uz len rozkos .. a po par milovaniach si to "zvyklo" ...
ja som mala s mojim drahym podobny problem, je mojim najobdarenejsi partner ... no, pri prvych razoch som bola vzrusena dostatocne, i ked aj trosku nervozna z toho, ze je to novy partner ... mozno to nie je idealne riesenie, ale sla som viac menej na silu, kaslat na bolest ... a po par minutach uz len rozkos .. a po par milovaniach si to "zvyklo" ...
baby dakujem vam za rady ste zlate a poloha taka ze ja hore pretoze to si budem vediet regulovat s tymi prstami to bude pravda ze najprv klitoris a potom dnu my sme nato isli opacne
hmm vsimla som si ze je tu viacej tem ze sa nezmesti a tak podobne...tak napisem ako sme na to sli my s priatelom...priznam sa ze zo zaciatku aj u mna bol problem jeden prst ale potom to slo...musis byt uvolnena dost vlhka..na uvolnenie pomaha ked ti priatel drazdi klitoris...to perfektne uvolni..alebo masaz napriklad..noo a ked ti drazdi klitoris rukou tak druhou nech ide pomaly dnu..ak si dostatocne vlhka a uvolnena tak by si nic nemala citit ziadnu bolest...neskusajte hned dva..tak dva dni po sebe jeden a potom dva...ale postup ten isty klitoris a potom nech ide dnu..na uvolnenie tiez pomaha taka hra..vezmite satky a jeden z dvojice si zaviaze oci...ten co satku nema..robi masaz a skusa dotyky a ten druhy ich vnima je to brutalne...zalezi len na fantazii...noo a co sa tyka sexu...na prvy krat aspon mne sa to zda ze poloha misionar nie je az taka vhodna...skor by som povedala ze konik asi je naj...lebo holka si moze regulovat hlbku ale kedze je to prvy krat a holky su hanblive vyberaju si prave tuto polohu..holkam odporucam dat pod zadok vankus..ich to trochu vydvihne..a robi to divy...na zaciatku treba mat trpezlivost..lebo zo zaciatku sa mozno zda ze sa tam nezmesti..ale on sa zmesti...skuste sa trochu ponatacat a skusat polohy..a on vojde hlavne pomaly a ziadne nahlenie..ja osobne som nepotrebovala ani lubrigacny gel ani nic..sli sme na to pomaly a bolo to super a dokonca to ani nebolelo...a vobec nema maleho a tiez som si myslela ze to bude boliet a sa tam nezmesti...hlavne kluuud ziadne stresy..skuste sa pohrat a uvolnit...a bude to ok..:-)
uvolnena psychicky a uvolnena fyzicky su dva rozne druhy... len to treba stale praktizovat... skusat techniky.. geliky.. o sexe nehovoriac?... myslim ze ked dojde k defloracii tak potom sa nemusis coho bat..penis vojde vsade.. ovsem ked ju tam nemas zasitu.. a to dufam nemas..