MAM NA VAS OTAZKU....NIE JE JEDNODUCHSIE UZIT PO KAZDOM SEXE TABLETKU PO AKO KAZDY DEN ANTIKONCEPCIU??? JE TA TABLETKA NA PREDPIS??? JE DRAHA?? KOLKO STOJI A KOLKO JE V BALICKU???A ESTE KOLKO KRAT DO MESIACA MOZES JU UZIT....JA BY SOM BOLA ZA TO ZE PO KAZDOM TU TABLETKU....CO VY NA TO???
.....ANTIKONCEPCIA VERZUS TAPLETKA ,,PO,,........
no neni na predpis ale predtym ako si ju das si riadne premysli ci to naozaj chces lebo moze sa ti tam vo vnutry nieco stat a uz nebudes musiet vobec otehotiet!!!!!!a su to 2 tableky a stoja okolo 500Sk
no, mne sa tento prispevok zda ako dobry for. fakt su u nas ludia trpiaci nedostatkom informacii a vseobecneho rozhladu ?? lebo toto forum vo mne cim dalej tym viac vyvolava ten dojem ...
moja zlata, tak tabletku po mozes brat po kazdom sexe ak mas sex dvakrat za rok.
to nie su lentilky, vies?
presne ako píše Tommy - nad tým ani nerozmýšľaj. Tabletka "po" je naozaj uplne krajné riešenie ako neotehotnieť, keď praskne kondom alebo pod. Takže bud sa chráň poriadným užívaním HAK alebo inak- ale zodpovedne...
tak nad tym ani nerozmyšaj....
okrem toho že jedna tabletka ťa vyjde tolko čo balenie na dva mesiace antikoncepcie
ta tabletka sa ma uživať iba v najnutnejšich pripadoch - je to hormonalna bomba a hrozi že si budeš po nej davať polroka dokopy svoje telo a menštruačny kalendarik môžeš rovno zahodiť
a pokial viem ta tabletak by sa častejšie ako raz za pol roka brať ani nemala (teda ona by sa celkovo nemala brať, fakt len v nutných pripadoch)
nebud leniva a ber normalnu ha každy den