Takže som si to chcel uživať s mojou v posteli všetko bolo dobre až pokial som si nenasadil kondom a chcel isť do mojej :) ale nebol dostatočne tvrdy nato aby sa tam dal vsunuť. Ako keby mi dosť tak riadne vadil kondom. Pomohlo by zmeniť vyrobcu alebo čo poradte?
Problem pri sexe
Podľa mňa to mohlo byť kondómom, ak nesedel tak ako mal a Ty si sa s ním trápil, aby sadol ako "uliaty". Podľa mňa su naj Durexi. A čo tak skúsiť, aby Ti ho nasadzovala ona, vieš, môže to byť súčasť predohry. :-)
Tak jasne ze aj baba si chce uzit, ale ked sa nieco nepodari, tak sa z toho nezblazni, ved ani nam sa nepodari vsetko a hned. Ked si chcel vediet ako sa citi, mal si sa spytat, ale ak by aj nebola nadsena, asi by ti to nepovedala, ved by ta to zranilo, alebo ti to bolo neprijemne. Tak kasli nato, kym sa to nebude opakovat, co snad nebude, neboj. Drzim palce
katinka7 tak ako mate k tomu ina vztah?
mne islo ĺen o ot že dufam že jej to moc nevadi lebó podla mna jej to vadi že sa niečo take stalo že si to neužila ale zas nebola nejaka zla alebo čo ale niečo si mysliet musel si myslim ja že čo sa jej mohlo odohrat v hlave :) ale dufam že ako ma miluje tak to je v pohode a aspon niečo zažijeme za mlada a keby to ona tak aj brala
Boze chlapy, nikdy sa nemajte strach pytat partnerky!!! Pokial chodite a spavate s normalnou, inteligentnou babou, nebude robit halo z toho, ze v posteli nevyslo nieco ako ma! Ked sa to stane raz, no co stalo sa. Ked sa to bude opakovat, bude sa Vam snazit pomoc resp. hladat pricinu. Nic nie je dokonale a nie vzdy sa vsetko vydari ako ma! Nechapem, preco si stale myslievate,ze ste potom zlyhali. My baby mame k sexu iny vztah a pokial to nie je vyslovene nymfomanka, ktora chce len sex, baba je rada, ze je s Vami, mazlite sa a davate jej najavo, ze je Vam s nou dobre. Kaslite uz na mindraky a nehrajte sa na hrdninov.
PS: Neberte to prosim ako vytku, ale mne uz obcas vadi, akosi obcas odmietate priznat co i len malicku slabostku. Ved v nasich ociach potom vyzerate este sympatickejsie. Hm..trosku som sa rozohnila, ale mala som potrebu si to povedat, cauko ;-)
moj ma pod. problem, akurat ze tebe sa to stalo prvy krat a s kondomom, co som pocula uz dost vela takychto pripadov, myslim ze sa nemas coho obavat, ja vsak dufam ze mi o tom raz povie a normalne sa porozpravame :)