HOLENIE INTIMNYCH CASTI.

sendy888

ahojte...ja som sa este minule leto holila na hladko...ale mne to prislo strasne...ked som mala plavky tak akoby sa mi plavky tlacili medzi ,,dve polky,, ale vpredu (pysky)....a bolo to nprijemne...mate s tym niekto s kusenosti??? diky da sa na to zvyknut alebo nieco???

didula

Tina, dik a mozes mi este povedat o ktory Veet presne ide? Ja sa inac ale neholim kazdy den, neviem presne ale tak kazdy druhy alebo treti den. No ked som napr. potom cely den v rifliach, tak sa mi to mozno zapari a zarasta to aj po tyzdni...

tina ...

didula,tie malé vriedky su zo zarastajúcich chlpkov. aj ja som ich mala. Holila som sa každý deň, lebo nikdy som nevedela, kedy pride s priateľom na sex. poviem to ako srandu" bola som vždy v pohotovosti" A vtedy som mala tie vriedky. Potom som mu povedala, že či mu nevadí, ked trocha picham . a on že vôbec nie. Tak sa holím raz za tri dni, použivam VEET už jeden rok a je to v pohode. ale poviem ti s tým holením je taká otrava, rano sa oholím a večer pichám. Ešte sú kremy na spomalenie rastu. Ale tie vôbec ale vôbec nepomahajú. Tak papa

didula

Mna by este zaujmalo, resp. pomohla mi rada, ako predist zarastaniu chlpkov. Je na to aj ten novy Veet, ale neviem ci to pomaha. A tiez sa mi robia aj take male zapalene vriedky. Viete nieco poradit, ako tomu predist?

tina...

no ja som nahladko. Chcela som pasik, ale bol taký riedky. A nechelo sa mi to obchádzať pri holení. Takto je to rýchlejšie.

didula

Ja si robim pasik, ale co sa paci chlapom je rozne. Niekomu sa paci pasik, ini chcu kompletku holenia, co zase dalsi maju pocit akoby boli s malym dievcatkom a niektori dokonca preferuju aj uplne ochlpenie, co ja ale povazujem za zabitie rozkoze, lebo ked nemam nic okr. pasika, vychutnavam si to ovela viac. A ani priatel si nedava pauzy pri vyberani chlpov z vlastnych ust ;-)