cavte. chcela by som sa spytat bab co beru Regulon, ci sú tie tabletky efektivne a ochrania pred otehotnenim dostatocne. diky
antikoncepcia REGULON
annonnymmm ... co??? jak mozes mat pri tychto tabletkach 26 dnovy cyklus? ja nechapem...sak 21 tabletiek + 7 dni pauza, to je 28, nie?
annonnymmm ... co??? jak mozes mat pri tychto tabletkach 26 dnovy cyklus? ja nechapem...sak 21 tabletiek + 7 dni pauza, to je 28, nie?
cawte...chcem sa spytat...ma len 26 dnovi cyklus a beriem tieto tabletky....lekar mi to tak povedal...je to normalne????
Moje dievča berie Regulon nejaký štvrtý mesiac (?) a zatiaľ sú veľmi spoľahlivé. Splátky sú presne kedy majú byť, nepribrala z nich, nestratila chuť na sex, nezvracia z nich, nič ju z nich nebolí...zatiaľ je všetko v poriadku. Ale pre istotu si zaklopem, aby som to nezakríkol.
Ahojte chcem sa opytat, baby - byva vam zle - teda vraciate z Regulonu??? Mne byva zle cele noci - tak neviem ci to prejde alebo ich mam prestat brat. Totizto uz som vyskusala rozne tabletky a zo vsetkych mi nieco je...Dakujem
su v pohodicke.zatial este "nesklamali".jedina ich nevyhoda je ze ich treba brat kazdy den poctivo...nie ako ja:DDD
no ja ich uzivam uz asi rok a pol a zatial som ziadne problemy nemala...chrania tak ako ine tabletky ked ich beres tak ako sa ma
áno, ochránia dostatočne