ahojte ja som začala mať posledné dva - tri dni problém strašne ma svrbí odspodu a pri cikaní citim taký zvlaštny pocit mam aj dosť smradlavy výtok čo to môže byť je to vážne? čo mám robiť??:(( bojim sa
Pomocc už nevládzem:((
presne, nerieš tu blbosti, je to jasne na návštevu u gynekológa a nejakú zázračnú antimykotickú mastičku, tak tam masti ...
verim ze zajdes k tomu gynekologovi ako s jablonkou hovorime.my ti asi tazko zistime co to je ale dali sme ti niekolko moznosti a ani jedna sa neprelieci len oddychovanim a nateranim canestenom.nic si nenatieraj a v takom stave ako si chod k lekarovi.
mavas pohlavny styk? alebo ako pise lenulik, velmi lahko mozes chytit infekciu prave na letnych kupaliskach... moj kolega takto ziskal na kupalisku v madarsku chlamydie.
urcite zajdi ku gynekologovi, nie je asi vhodne radit nejaku samoliecbu, ked nevieme co konkretne mas - infekciu akeho typu. lekara sa netreba obavat, vezme ster a nasadi prislusnu liecbu.
a nebola si napriklad na kupalisku alebo na miestach kde by sa ti mohla dostat do posvy nejaka infekcia?moze to byt len nejaka mykoza ktora sa da hned preliecit.vies my baby to mozeme dostat fakt hocikde staci malinko.mala by si zajst ku gynekologovi .mas nejakeho?
Nebrala som nič akurat liek na bolesť zubu:(
zapal.kvasinky.mykoza.posvove plesne..nebrala si v poslednej dobe nejake tazke antibiotika?