AHOJTE !! TAKZE: Som strasne nahnevana!!! Stve ma to vecne chudnutie a vysledne ziadne zmeny!!! Som za zdrave chudnutie!! A aj sa podla toho snazim! Som strasna HRUSKA !!! Proste horna polovica utla a stehna,boky,brucho mohutne. Cvicim na orbitreku 4-5X do tyzdna po 50 minut .. a vybehnem aj na hodinku na bicykel: Uz vsak nevladzem.. pretoze svoju HRUSKOVSKU POSTAVU ... asi nijak nevyformujem!! NAvyse aj neviem, ci vlastne cvicim spravne... nadriem sa na orbitreku ako hovado s prepacenim a .... . MAm v sebe zlost!!!! CHcem sa sebavedomo ,,promenadovat" na kupalisku .. alebo len si vypytat v obchode prosim vas nemate mesie cislo??? ... ODteraz si budem presne pisat co som zjedla .. a budem udrzovat co najpresnejsi 3hodinovy odstup! .. Proste som UNAVENA,NASTVANA, ale mam v sebe vela pozitivnej energie,s ktorou to zvladnem. DAm dolu tych sproste 4 Kila !!! Neznie to hrozitansky!!! Ale ak to mate vsetko nalepene na zadku .. je to hrozne!!! NEchcem nic a nikoho obvinovat zo situacie v akej som. Za vsetko si mozem sama! Ale chcem zmenit to,co ma tak tazi. Kočky, hruštičky !!!! nase*te sa somnou!!!! :-)) A poradme si ako tie zadky...stehna... boky zmensit!!! Ja sa najviac bojim, ze cvicenim tie partie len zvacsujem... neviem ako dalej... PUSTIME SA DO TOHO:)
BUDEME MA KRAJSIU SUMERNEJSIU POSTAVU !!!! BUDEME SEBAVEDOMEJSIE:-).
Tak kočky... spolu nam to pojde:)
Kto sa prida???
Vasa hruska alias Marus
:-)
Pekny den!
Strasne nahnevana!!!
aj ja mam velkee boky..:DDDDD:..a mam 15..:DD:DD:.ale sak sranda ved ženy musia mať boky chcete byt radsej prsnate a zadok žiaden??..fuuuy ved to su take hnusne postavy...ja mam miery..85-65-99..alebo nejak tak...toto posledne okolo 100..ved treeeeeeeba mať zadoook...:DD:.a boky hlavne..
Ahojte dievčatá.Ja tiež mám problémy so zadkom.Mám malé prsia,celkom úzky pás a široké boky:-(Miery sú:87-65-96Proste dlhé roky sa snažím niečo robiť so zadkom ale sa mi nedarí.Teraz mám 163cm a 55kil.Predtým som mala 46kíl ale mi úplne zmizli prsia takže som musela pribrať aj svaly.Diétu nemôžem držať lebo hneď mi idú dole cicky:-(Ani teraz ich nemám moc veľké,tak akurát 2-ky.Takže baby môžme vyzerať dobre ale my hrušky nikdy nebudeme mať telo celkom súmerné..Vždy budeme mať zadok väčší akoby sme chceli mať:-(Je to proste genetika.Treba sa snažiť vyzerať čo najlepšie ale nikdy nebudeme mať postavu modelky(ani modelky nemajú dokonalú postavu ale pomáha anorexia,bulímia,liposukcia,plastická operácia a potom photoshop:-))
Ahojte baby :)vcera nam nesiel v praci internet, normalne ma mrzelo ze som nemohla pozriet co je tu nove :) dnes odchadzam prec na cely vikend a zasa neuvidim.... musim sa pocvalit- vcera som isla z prace domov peso- trvalo mi to sice hodinu, ale mala som zo seba taky lepsi pocit.
leona: dakujem ti za rady :) budem sa snazit, mozno aj tento vikend sa mi podari ist uz aj aspon behat... a ten jedalnicek-nedokazem si zvyknut,som naucena jest 3x za den... ked si to dam takto na mensie porcie, tak hned ako pridem domov vyrabujem chladnicku:( tak sa asi vratim k tomu mojmu povodnemu jedeniu a uvidim co to spravi- jasne ze si jedalnicek upravim tak ako si pisala, ziadne vyprazane, snazim sa obmedzit sladke. dufam ze sa mi to podari aj cez vikend a v pondelok nepridem s dalsim kilom na viac :)
o, zabudla som dodat ja svoje miery :)
mam 167cm a miery 90-75-105 :( no i tak..
tak dievcence pridavam sa k vam. zacinam chudnut. na zaciatok asi moje miery 96-82-100... ziadna slava.... o vahu mi nejde, ale o postavu, mozem vazit aj sto kilo len nech mam lepsiu postavu, tak sa vam ozvem za par dni ze ako to ide :) drzim vam palceky, spolu to zvladneme :)
Leona, veľmi pekne ďakujem za civky, čo si dala v tej druhej téme... na www.woman.sk .... hned som si skúsila ten na vnutrné stehno s fitloptou a veľmi sa mi zapáčil... to je to čo som dlho hladala... diky ti :) Odteraz každý večer praktizujem...
no neviem, ci ten bicykel ti ich nebude zosilnovat viac :) co keby si skusila radsej aerobik alebo beh? ale ak ten bicykel, tak malu zataz.. v tomto pripade plati, ze menej je viac :)
Ahojte dievcencee!!! To je nadherne, kolko pozitivnej energie sa tu zbehlo:-))): Ste normalne (aj mojim) pohynadlom:))). PREPACTE PROSIM,dlho som sa neozvala.. ale ani ja sama som necakala, ze budem tak dlho odcestovana!!! Priatel ma prekvapil a vzal ma autom do Pienin. :)
momentalne pijem zeleny caj - vsak vieme, ze podporuje spalovanie tukov.
Dnes som si tak uvedomila, ze ten moj orbitrek... mi asi len viac zosilnuje nohy :_((((( ... tak neviem... skusim bicyklovat:).
Papa kočky
Sorry, preklep; ze su tu budemE radit, nie budem, boze, vyzeram, ako by som trpela samomluvou...
Ahojte! Ked to tu tak citam, tak asi sa pridam tiez, ale az po dovolenke, na ktorej momentalne som. Tiez som hruska a schudla som sice 6 kg, no moj problem pretrvava. Mam problem kupit si napr. kostym, alebo plavky, lebo horny diel potrebujem 36 max 38 a dolny najmenej cislo 40. Vzdy, ked schudnem, tak najprv z prs a z hornej casti tela, takze chcelo by to nejake spec. cvicenie, alebo co. Co sa tyka stravy, dietu drzat, to nevydrzim, jedlo skratka milujem a nemienim sa ho vzdat, ale upravu stravy, to dokazem, aj zakazat si slakosti, ktore som predtym jedla za kazdym jedlom, to tiez dokazem. .Takto som vlastne schudla tych 6 kg, bez nejakej vacsej namahy. Sladkosti vobec nejem od 1.7. a celkom sa mi to dari, este som v tomto roku nezjedla ziadnu zmrzlinu, ani nanuk napr.Ale prepacte, nejako som sa tu rozpisala, takze od 11.8. zacinam! Cvicim a upravim stravu na max a dufam, ze si tu budem radit, ako na to.