Strasne nahnevana!!!

Príspevok v téme: Strasne nahnevana!!!
hruška1

AHOJTE !! TAKZE: Som strasne nahnevana!!! Stve ma to vecne chudnutie a vysledne ziadne zmeny!!! Som za zdrave chudnutie!! A aj sa podla toho snazim! Som strasna HRUSKA !!! Proste horna polovica utla a stehna,boky,brucho mohutne. Cvicim na orbitreku 4-5X do tyzdna po 50 minut .. a vybehnem aj na hodinku na bicykel: Uz vsak nevladzem.. pretoze svoju HRUSKOVSKU POSTAVU ... asi nijak nevyformujem!! NAvyse aj neviem, ci vlastne cvicim spravne... nadriem sa na orbitreku ako hovado s prepacenim a .... . MAm v sebe zlost!!!! CHcem sa sebavedomo ,,promenadovat" na kupalisku .. alebo len si vypytat v obchode prosim vas nemate mesie cislo??? ... ODteraz si budem presne pisat co som zjedla .. a budem udrzovat co najpresnejsi 3hodinovy odstup! .. Proste som UNAVENA,NASTVANA, ale mam v sebe vela pozitivnej energie,s ktorou to zvladnem. DAm dolu tych sproste 4 Kila !!! Neznie to hrozitansky!!! Ale ak to mate vsetko nalepene na zadku .. je to hrozne!!! NEchcem nic a nikoho obvinovat zo situacie v akej som. Za vsetko si mozem sama! Ale chcem zmenit to,co ma tak tazi. Kočky, hruštičky !!!! nase*te sa somnou!!!! :-)) A poradme si ako tie zadky...stehna... boky zmensit!!! Ja sa najviac bojim, ze cvicenim tie partie len zvacsujem... neviem ako dalej... PUSTIME SA DO TOHO:)
BUDEME MA KRAJSIU SUMERNEJSIU POSTAVU !!!! BUDEME SEBAVEDOMEJSIE:-).
Tak kočky... spolu nam to pojde:)
Kto sa prida???
Vasa hruska alias Marus
:-)
Pekny den!

lll

aj ja mam velkee boky..:DDDDD:..a mam 15..:DD:DD:.ale sak sranda ved ženy musia mať boky chcete byt radsej prsnate a zadok žiaden??..fuuuy ved to su take hnusne postavy...ja mam miery..85-65-99..alebo nejak tak...toto posledne okolo 100..ved treeeeeeeba mať zadoook...:DD:.a boky hlavne..

monika3

Ahojte dievčatá.Ja tiež mám problémy so zadkom.Mám malé prsia,celkom úzky pás a široké boky:-(Miery sú:87-65-96Proste dlhé roky sa snažím niečo robiť so zadkom ale sa mi nedarí.Teraz mám 163cm a 55kil.Predtým som mala 46kíl ale mi úplne zmizli prsia takže som musela pribrať aj svaly.Diétu nemôžem držať lebo hneď mi idú dole cicky:-(Ani teraz ich nemám moc veľké,tak akurát 2-ky.Takže baby môžme vyzerať dobre ale my hrušky nikdy nebudeme mať telo celkom súmerné..Vždy budeme mať zadok väčší akoby sme chceli mať:-(Je to proste genetika.Treba sa snažiť vyzerať čo najlepšie ale nikdy nebudeme mať postavu modelky(ani modelky nemajú dokonalú postavu ale pomáha anorexia,bulímia,liposukcia,plastická operácia a potom photoshop:-))

moncika

Ahojte baby :)vcera nam nesiel v praci internet, normalne ma mrzelo ze som nemohla pozriet co je tu nove :) dnes odchadzam prec na cely vikend a zasa neuvidim.... musim sa pocvalit- vcera som isla z prace domov peso- trvalo mi to sice hodinu, ale mala som zo seba taky lepsi pocit.
leona: dakujem ti za rady :) budem sa snazit, mozno aj tento vikend sa mi podari ist uz aj aspon behat... a ten jedalnicek-nedokazem si zvyknut,som naucena jest 3x za den... ked si to dam takto na mensie porcie, tak hned ako pridem domov vyrabujem chladnicku:( tak sa asi vratim k tomu mojmu povodnemu jedeniu a uvidim co to spravi- jasne ze si jedalnicek upravim tak ako si pisala, ziadne vyprazane, snazim sa obmedzit sladke. dufam ze sa mi to podari aj cez vikend a v pondelok nepridem s dalsim kilom na viac :)

pistek

tak dievcence pridavam sa k vam. zacinam chudnut. na zaciatok asi moje miery 96-82-100... ziadna slava.... o vahu mi nejde, ale o postavu, mozem vazit aj sto kilo len nech mam lepsiu postavu, tak sa vam ozvem za par dni ze ako to ide :) drzim vam palceky, spolu to zvladneme :)

jessy

Leona, veľmi pekne ďakujem za civky, čo si dala v tej druhej téme... na www.woman.sk .... hned som si skúsila ten na vnutrné stehno s fitloptou a veľmi sa mi zapáčil... to je to čo som dlho hladala... diky ti :) Odteraz každý večer praktizujem...

leona

no neviem, ci ten bicykel ti ich nebude zosilnovat viac :) co keby si skusila radsej aerobik alebo beh? ale ak ten bicykel, tak malu zataz.. v tomto pripade plati, ze menej je viac :)

hruška1

Ahojte dievcencee!!! To je nadherne, kolko pozitivnej energie sa tu zbehlo:-))): Ste normalne (aj mojim) pohynadlom:))). PREPACTE PROSIM,dlho som sa neozvala.. ale ani ja sama som necakala, ze budem tak dlho odcestovana!!! Priatel ma prekvapil a vzal ma autom do Pienin. :)
momentalne pijem zeleny caj - vsak vieme, ze podporuje spalovanie tukov.
Dnes som si tak uvedomila, ze ten moj orbitrek... mi asi len viac zosilnuje nohy :_((((( ... tak neviem... skusim bicyklovat:).
Papa kočky

sisina

Ahojte! Ked to tu tak citam, tak asi sa pridam tiez, ale az po dovolenke, na ktorej momentalne som. Tiez som hruska a schudla som sice 6 kg, no moj problem pretrvava. Mam problem kupit si napr. kostym, alebo plavky, lebo horny diel potrebujem 36 max 38 a dolny najmenej cislo 40. Vzdy, ked schudnem, tak najprv z prs a z hornej casti tela, takze chcelo by to nejake spec. cvicenie, alebo co. Co sa tyka stravy, dietu drzat, to nevydrzim, jedlo skratka milujem a nemienim sa ho vzdat, ale upravu stravy, to dokazem, aj zakazat si slakosti, ktore som predtym jedla za kazdym jedlom, to tiez dokazem. .Takto som vlastne schudla tych 6 kg, bez nejakej vacsej namahy. Sladkosti vobec nejem od 1.7. a celkom sa mi to dari, este som v tomto roku nezjedla ziadnu zmrzlinu, ani nanuk napr.Ale prepacte, nejako som sa tu rozpisala, takze od 11.8. zacinam! Cvicim a upravim stravu na max a dufam, ze si tu budem radit, ako na to.