Ahojte, chcela by som vediet vas nazor. Priatel mi povedal, uz par krat, že "nemame čo spolu robiť, že nemame spoločné zaľubi a pred chvilou mi povedal, že ked spolu aj nieco robime, je to nasilu". Nechcem, aby sme sa rozisli, lubim ho a on tvrdi, ze lubi mna. Je to fakt nafigu, ze ma take myslienky.
Nuda vo vztahu
akurat sme spolu telefonovali. Hra sa na pocitaci, ale ze vraj preto ze sa nudi, ale napriek tomu von nikam nechce ist, a to s nikym, nielen so mnou. Trenovat s nim bude problem, len on je profesionalny sportovec a treningy maju 2x do dna, ani po schodoch nevladze niekedy ist.
ak nevie co by robil potom a teraz je sportovec, nech skusi trenovat, skus spolu s nim hladat moznosti aby nemusel robit nieco co ho nebude bavit...
ale to sa asi budete musiet porozpravat spolu, inak myslim, ze na neho len prisla kriza a vas vztah by to ohrozit nemalo
:-( nechcem aby bol so mnou nestastny.
mozno sa pri tebe citi menejcenny, ked ty koncis druhu vysoku, popritom pracujes a on ma len ten svoj sport a ani netusi co by mohol robit po tom
Mam uz svoj vek a rozmyslam uz aj nad babom, aj ked v nasej situacii je to veeelmi nerealne.
Povedal mi ze ked skoncim skolu, ze sa s nim urcite rozidem, ja take fakt neplanujem. On je velmi dobry clovek,a v praci ma podporuje. Kazde leto si chodim zarobit do zahranicia, toto leto som tu pre neho zostala a venujem sa praci a jemu. Ale mam pocit, ze o to nestoji. Velmi ma to trapi.
tak je problem asi skor v nom, ze nevie zistit co by ho fakt bavilo, myslim, ze to nie je problem vasho vztahu, ale skor jeho osobny
Ja buduci rok koncim druhu vysku a on tvrdi, ze ma caka kariera :-(, fakt po nej netuzim. On ma len svoj sport a sam nevie co bude potom robit a to ho trapi, lebo na vysku nechodil a stale nad tym premysla, ze co potom, ked so sportom skonci. :-((
to moniqa No je to tazke, lebo priatel je sportovec a cez vikendy mava zapas a potom je unaveny. A v piatky nemozme velmi chodit pesi, lebo potom ma "tazke nohy" a ak nedajboze prehraju, tak si to vycita.
to je fakt tazko poradit, ze co vymysliet, ked chce popraci len sediet doma... skusali ste nejake vylety do prirody cez vikendy?