Vychadza mi BMI 17,3..to co je za blbost? :-O ze podvaha.vsetci,co ma poznaju, vravia ze mam akurat postavu,ale nie podvahu ci podvyzivu.tak ja neviem, podla vas, ukazuje BMI skutocnost?co si myslite?
BMI je blbost!
je to blbost, pretoze napr. clovek ked vazi 60 kg ale ma viac tuku ako svalov, vyzera a je uplne iny ako clovek kt posilnuje a ma vela svalov, tuk minimalne a ma tiez 60 kg.. cize dvaja uplne odlisni ludia pri rovnakej vyske a vahe budu mat aj bmi rovnake
takze na bmi sa spoliehat netreba, ani najmodernejsie stroje ti nevypocitaju napr presne telesne percento tuku... nie to este bmi
mne sa vypocet BMI osvedčil,
www.zdravoschudnut.sk
zatial mi vždy vyšli adekvátne výsledky
Ja si tiez myslim ze meranie zdravotneho stavu pomocou BMI nie je to najpresnejsie: www.bmi.esvet.eu
existuje taky pristroj ktory sa nachadza vofitku a maju ho osobny trenery...dzŕzi sa v rukach v urovni oci....tak do toho napisu ovela viac ako len takto na internete okem vysky a vahyaj obvod celehotela a ono ti to potom presnejsie urci BMI okrem toho to urcuje aj mnozstvo telesneho tuku v tele:)))
no, ja mam bmi skoro 25, a pritom som chudy, resp. mam malo tuku. Ale to je tym, ze cvicim, a teda som dost svalnaty...To BMI je skor informacne, napr. pre svalnatejsie typy alebo pre takych pevnejsich s tazkymi kostami neplati tak dobre. To je skor informacne, pre takych "normalnych" ludi.
Vypocet dacoho podla vzorca nemoze vediet vas pomer tukov a svalov. BMI ma iba informacny charakter netreba sa podla toho riadit.
BMI má len informatívny charakter. To, či má človek podváhu, nadváhu ovplyvňuje ešte veľa ďalších vecí.
tak ja naozaj neviem, mne cele BMI pripada skor ako taka *hra*, ze skusim co mi vyjde... podla mna sa neda vyhodnotit nejaky relevantnejsi zaver len z vysky a vahy...