maz vo vlaskoch

Príspevok v téme: maz vo vlaskoch
Dajana

Ahojte. Mam takmer trojroce dieta, no ma velmi kratke a slabe vlasky. Nejako mu nerastu. A na vrchu hlavicky ma ulozenu akoby vrstvu mazu, ktoru mu nevieme umyt. Pod nou vlasky pravdepodobne nerastu. Vlasky umyvame pravidelne, 2x za tyzden. Neviem, ci ste sa stretli s niecim podobnym. Ak ano, budem rada, ak mi poradite.

zanocka72

Môjmu bábu pomohol svokryn-babský recept.Hlavičku sme natreli zmäknutým maslom,nechali cca 2 hodiny a potom pomaly,šetrne sme vyčesali.Nakoniec sme hlavičku umyli detským šamponikom.1-2 dni pauza a keby bolo petrebné ešte raz zopakovať.Zaberá to super,je to prírodne,len to treba dobre vymyť.

michaela guzova

Chcela by som sa informovať o liečbe bahnom,kde sa da kúpiť,aké su liečivé účinky,na aké konkretne choroby sa používa a pod.

dajana

Ahojte. Fliaciky sa nam castym umyvanim a vycesavanim darilo odstranovat, no bola som u detskej doktorky na ockovanie a spomenula som tento problem. Automaticky dcerke na vlasky predpisala nie olejcek, ale akusi masticku. 20 minut pred umytim hlavicky sme ju mali votriet do vlaskov a potom umyt. Lenze teraz je problem v tom, ze vlasky umyvame uz druhy den niekolkokrat a ta mast nejde vymyt! Dcerka ma totalne mastne a zlepene vlasy. Fakt neviem, ako jej to mam umyt dolu a co si mam o tom mysliet(dufam, ze ju nebudem musiet uplne ostrihat).

Nikola0704

Ja som vraj ako bábo mala taký istý problém. Bola som do roka hnedovlasá a teraz mám 20, som blondínka a ako už bolo napísané, vyrástla som z toho. Moja sestrička to má tiež, takže mamina sa už tak nebojí.

majla

aj moje deticky to mali, ma to teraz aj moja stvorrocna. Ode lekarky mame takyto recept: vlasky naolejovat olivovym olejcekom rano (vraj moze byt aj co pouzivame doma na varenie), detskym hrebencekom s hustymi stetinami chrasticky vycesat , opatrne, nie do krvi, a vecer vlasky umyt. Mozno bude treba aj dvakrat. Opakovat podla potrby do vymiznutia. Skuste a ozvite sa.

Dajana

Detska doktorka je v pohode a ku koznej (kvoli olejceku) sa mi velmi nechce ist. Uz som ale o nom pocula. No a moja dcerka ma hnede vlasky.

anonym_6994

mojej dcere pomoholo tiez vycesavanie zltych fliackov pomocou olejceka, kt. nam predpisala doktorka pred kupanim, ale sampon sme pouzivali detsky repikovy trocha vysusuje pokozku na hlavicke dietata, teraz sa jej to ete sem tam objavi, hlavne v lete, ked sa poti, doktorka povedala, ze z toho vyrastie, vlasky ma po pas a nema ich uz slabucke, neviem ci je tvoje dievcatko blondate ale doktorka povedala, ze to mavaju skor blondate deti do 10 rokov