noo podla mna to ozaj zabera nejest a vela pit.aspon tie 3-4litre vody s citronom(stava s cerstveho citronu,nie umeliny)plus caje na precistenie.tych mate v lekarni neurekom..kto chce, ten to vydrzi..samozrejme treba pri tom denne aj cvicit.a potom hlavne nemozte hned nabehnut na stravu aku ste jedli pred tym,lebo to rychlo naberiete spat..
proste pit pit pit a kila idu pekne dole.
hladovka
Ja s hladovkou nemam dobru skusenost. Ked som sa ju raz pokusal drzat tak som si dal za ciel 7 dni bez normalneho jedla, iba o zelenine ( rajciny, uhorky, papriky) a caji. Takto som vydrzal fungovat tri dni a na stvrty sa mi zdalo ze idem umierat. Bol som taky zoslabnuty ze som takmer nezvladol 300 metrovu cestu po vlastnych do obchodu aby som si kupil normalnu stravu.
ze kto chce, ten to vydrzi..a este k tomu to cvicenie..amen tma.
velmi efektivne na hematokrit a anemiu
dievca, radsej jedz, co ti chuti a hyb sa. musi tam byt kolobeh energie!
ja som to tiez skusala nejedla som asi tyzden normalne jedlo,leno vodu a jablko ked som bola hladna,a dalo sa to zvladnut v pohode,a schudla som 2 kila,takze ja si tiez myslim ze hladovka pomaha...
Tymto si kvalitne spomalis metabolizmus a oslabis organizmus. Tym, ze vela pijes a nejes si odplavujes z tela mineraly, takto zomrelo mnoho maratoncov. Hladovku si mozes spravit jeden den v tyzdni ako ocistny, ale ten den by si nemala cvicit...
Hladovka je zdrava tak max.1x za tyzden, inak skodi.
blbooooooooooooooosť...nevyjadrujem sa