Ako sa zbavit (mozneho) tehotenstva????

RIčI

Mám 4 krasne deti a pojem interupcia je u mna vražda,takže si to radšej rozmyslite!žijeme od výplaty...,ale som rad že ich mam,su pre mna všetko aj ked ma skoro každý den hnevaju.Je to moje poslanie a s nikým by som nemenil!

Weva

No radsej nech nic take nevymysla na vlastne triko, radsej mat zdrave babatko ako skusat potratit a potom priviest na svet postihnute... Pockaj najprv ci si v tom - pripadne konzultuj s lekarom

blondula

ked si vedela,ze ides "naostro",mala si si zobrat tabletku "PO" !! teraz pomoze uz len potrat !!
boooze aspon nepiste sprostosti !!! ze cervene vino !!! :DDDD sak aj vo filme "pasla kone na betone" to nepomohlo :DDD väcsia pravdepodobnost je pit bilinkove caje ako vino !! v tehotenstve sa vela z nich pit nesmie,mozu sposobit prekrvenie organizmu,aj maternice a tym padom moze prist spontanny potrat !!

Maros75

Dufam len ,ze si cista slovenska krv. Tie vychodne tmavsie plete sa tu premnozuju ovela rychlejsie ako my a o par desiatok rokov beloch bude na Slovensku raritou.

robo98432165

pomoc možno trochu drastickejšia ale mojej bývalej priatelke raz tiež meškali krámi. Trvalo to presne 19dní tak sa rozhodla navštíviť obchod. Test ukázal že je v tom. Ako dievča určite dobre vieš že ak užiješ isté množstvo červeného vína vyvolá to u teba menštruáciu. To isté spravila aj ona. Je to možno nehumánne ale na další deň už mala menštruáciu a žiadne dieťa nebolo. Takže aj takouto formou sa dá pomôsť. Inak navštív lekára a vypýtaj si tabletku.

jablonkaa

jana, pockaj uz tych 6-7 dni do terminu menstruacie a nestresuj teraz zbytocne. aj tak s tym nic nenarobis, ina co riskujes vlastne zdravie. hmmmm, iba keby si si vedela sama dilatovat krcok maternice a vycistit jej dutinu, ale uplne, aby tam neostali zvysky, vies to?