ja ani neviem ci som v tom ani neviem ci v tom mozem byt ale co ak predsa? sanca je tam a dost velka... ako zabranit tomu aby som bola tehotna ???
Ako sa zbavit (mozneho) tehotenstva????
Mám 4 krasne deti a pojem interupcia je u mna vražda,takže si to radšej rozmyslite!žijeme od výplaty...,ale som rad že ich mam,su pre mna všetko aj ked ma skoro každý den hnevaju.Je to moje poslanie a s nikým by som nemenil!
No radsej nech nic take nevymysla na vlastne triko, radsej mat zdrave babatko ako skusat potratit a potom priviest na svet postihnute... Pockaj najprv ci si v tom - pripadne konzultuj s lekarom
ked si vedela,ze ides "naostro",mala si si zobrat tabletku "PO" !! teraz pomoze uz len potrat !!
boooze aspon nepiste sprostosti !!! ze cervene vino !!! :DDDD sak aj vo filme "pasla kone na betone" to nepomohlo :DDD väcsia pravdepodobnost je pit bilinkove caje ako vino !! v tehotenstve sa vela z nich pit nesmie,mozu sposobit prekrvenie organizmu,aj maternice a tym padom moze prist spontanny potrat !!
Maros to na koho si myslel? ak mozem vediet?? :)))
Dufam len ,ze si cista slovenska krv. Tie vychodne tmavsie plete sa tu premnozuju ovela rychlejsie ako my a o par desiatok rokov beloch bude na Slovensku raritou.
ani menzes nesposobuje
cerven vino urcite nesposobi potrat. nepis tu blbosti a vymysli
pomoc možno trochu drastickejšia ale mojej bývalej priatelke raz tiež meškali krámi. Trvalo to presne 19dní tak sa rozhodla navštíviť obchod. Test ukázal že je v tom. Ako dievča určite dobre vieš že ak užiješ isté množstvo červeného vína vyvolá to u teba menštruáciu. To isté spravila aj ona. Je to možno nehumánne ale na další deň už mala menštruáciu a žiadne dieťa nebolo. Takže aj takouto formou sa dá pomôsť. Inak navštív lekára a vypýtaj si tabletku.
jana, pockaj uz tych 6-7 dni do terminu menstruacie a nestresuj teraz zbytocne. aj tak s tym nic nenarobis, ina co riskujes vlastne zdravie. hmmmm, iba keby si si vedela sama dilatovat krcok maternice a vycistit jej dutinu, ale uplne, aby tam neostali zvysky, vies to?