co ak otehotniem????????????????:(:(:(:(:(:(

Príspevok v téme: co ak otehotniem????????????????:(:(:(:(:(:(
janulienocinka

ahojte ja viem pomyslite si terza ze co zasa za mlada trapna hlupana tu zasa pise viem ze som spravila chybu ale uz to nezmenim len neviem ako dalej...
bolo to vlastne tak s kamaratom sme isli ako bezne vonku zacali sme sa dotykat a naraz ani neviem ako a veci z nas boli prec a uz sme isli na ostro..to som bola akurat18den od zac. predoslej M..on nevie vlastne ci sa mu to podarilo alebo nie..ale tak na druhy den by bolo otrasne blbo proste ako nikdy..taky hnusny pocit...myslite si ze budem vtom?:( dfakujem hzay nzory a rady

jablonkaa

M myslis ako menstruacia? pripada ti to trapne napisat to celym slovom? znamka nezrelosti....
ako ti uz len teraz pomozeme?18. den cyklu je dost velka pravdepodobnost otehotnenia. aky dlhy mavas zvycajne cyklus?
ostava ti pockat do nasledujucej menstruacie, ak nepride nacas, urobit si tehotensky test a modlit sa, aby bol negativny.
strasne ma svrbi jazyk, ci v tomto pripade bruska prstov, aby som ti napisala, aka si len hlupucka, ale nie, nenapisem, vsak to si nechcela pocut.
vela stastia a hlavne rozumu do buducnosti.