Bolesti zaludka

Príspevok v téme: Bolesti zaludka
Rikle

Kto mi môže poradiť už som zúfala od decembra mám problémy so žalúdkom v decembri mi robili gastroskopiu v zahraničí a zistili mi zápal žalúdka nenasadili mi hneď lieky lebo to vraj nebolo akútne potom som sa cítila raz dobre a raz zle nakoniec som dostala do štádia, že som nevedela zjesť ani len sucháre prišla som na Slovensko a tu ma začali v apríli liečiť tabletkami Nexium, ktoré som brala 6 tyžd.stav sa mi zlepšil, ale stále som na diéte jem len varené a dusené mäso dusenú zeleninu skoro vôbec nesolím nemôžem jesť ovocie lebo to hneď cítim a o sladkom ani nehovorím. Robili mi testy na kravské mlieko a muku to mam všetko OK.Prosím o radu kto ma s tým skúsenosti aké lieky alebo čaje by mi pomohli.

KAS

Boli ma zaludok uz rok a pol, presla som od gastroenterologa ktory mi nic nezistil, cez neurologa asi vsetko a ziadna pomoc, vybrala som haldy roznych liekov a zaludok ma boli STALE. Som z toho zufala. Pila som aj najroznejsie caje, aloe vera...na co sa este chystam je akupunktura (a psychiater lebo uz neviem ako dalej), ale ak mi viete poradit nieco prosim radte, vopred dakujem.

maaruskaa

:( uz asi od februara ma zacal boiet zaludok ... stale to prislo tak necakane tie krce a tak .. :/ bola som pre istotu u lekarky ale tie mi povedali ze iba daco som musela ziest .. ale stale ma to tak boly neverim ze to je od jedla nemohly by ste mi pomoc co mam robit ? ja uz ani ku lekarke nechcem ist bo zas ze daco zle som zjedla :/ co mam robit ??

jana:)

Ahoj, mám problém, už tri dni ma bolí žalúdok, začalo to len tak, z ničoho nič, jem v pohode všetko, ale bolesť trvá stále. Skúšala som pancreolan, ale nič. Nie je to pichavá bolesť, proste iba taká bolesť, ako keď máte menzes alebo niečo také.

seima

BYLINKOVÉ ČAJE S MIEROU

Naše babičky tvrdili, že väčšinu čajov treba piť s prestávkami. Po desiatich dňoch až po dvoch týždňoch je potrebné urobiť si pauzu a bylinkový repertoár trocha zmeniť. Výnimku tvoria jemné čaje z listov lesných ovocných plodov, alebo čaj z feniklu, ktorý hydroterapeuti odporúčajú starším ľuďom v podstate za šáločku každý deň, najmä ak majú ťažkosti s trávením. Ak trpíte rôznymi problémami súvisiacimi so žalúdkom a tráviacim traktom. Ak je žalúdok prekyslený, je dobrý ľubovník, ak trápi zásadité prostredie, pomôže puškvorec. Šťava z bielej kapusty je dobrá pre tých, ktorí majú žalúdočné vredy. Pije sa 3-krát denne jednu šálku. Šťavu miešame s teplou vodou v pomere 1:1

jerry62

Uz asi tri tyzdne pocitujem taku tazobu zaludka, pred jedlom, po jedle to je asi jedno.Beriem denne Helicid na lacno, na jesen som preliecil helikobakter, ze by sa zas objavil, poradi niekto?

whiterose

Zdravim Vas... neviete mi niekto poradit s bolestou zaludka prosim Vas. neviem co uz robit stale ma tam picha a vyskusala som asi vsetko....

RNG

rendiz, ja radim len potravinove doplnky, nie lieky a portavinove doplnky su volne dostupne, tak ako potraviny. Najdes ich aj v mojich obchodoch, ktore nie su lekarne, predavaju sa tam len potravinove doplnky.A pripadne nieco na kozu.

rendiz

RNG ďakujem, inak nemávam palenie ani nejaké extrémne grganie, len silnú bolesť príp. pichanie. Tie enzymatické zmesy sú volne dostupné? ďakujem