ahojte.byva mi zle-na zvracanie a neviem z coho.bola som na vysetreni a tam mi zistili helicobaktera ale ani teraz ked som dobrala lieky mi este nie je dobre-ale je mi aspon trosku lepsie. neviete mi poradit nejake lieky co by som mohla brat aby mi nebolo zle?
helicobakter-este ho mam?
no i ked si dobrala lieky nemusis byt vyliecena....ja sa pytam len preto lebo ked som sa bola objednat na kontrolu tak ma objednala na sono.
keby som mala problemy, tak mozem prist aj skor si myslim, a ked mi bude zle stale tak mu dam vediet, zavolam mu, ale vela ludi tvrdi ze im byva zle aj ked su vylieceni, ze je to normalne tak zase ho nechcem otravovat ked neviem ci je to vazne
nerobili mi sono, mali by? co sa tym da zistit??
bamussa: mne zistili HP pred 3 mesiacmi stale mi byva zle tak som sla za lekarkou a ty ma objednala na buduci mesiac.Chod aj ty za lekarkou a povedz jej ze je ti stale zle.Robili ti aj sonografiu?
bamussa,ako to az za pol roka?ja idem az doberiem probio fix a to tak za 4tyzdne...a helikob.mi zistili len asi pred mesiacom...necelym...
jedine,ze ja musim ist na kontrolu preto tak skoro,lebo mne sa trati vapnik a na gastro ma poslali z osteocentra...aby sa vylucili aj ine diagnozy...a potom podla toho mi oni zasa nasadia lieky na odvapnene kosti...
bamussa,a preco tak neskoro ty mas ist,ved si pisala,ze je to tvoj znami tak ta nemoze zobrat skor...?koloidne striebro je ze vraj silnejsie ako antibiotika,ja si ho chcem kupit na prevenciu...
aj ja som mala helicobaktera a som uz dobrala lieky a je mi zle.. a na kontrolu mi povedali ze treba ist az o pol roka. .
vanessa2:na helicobacter zaberajú prírodné produkty/aspoločnosť nemôžem menovať kvôli podmienkam fóra/,vôbec nemusíš brať chémiu, ktorá má vedľajšie účinky a každé antibiotikum Ti len oslabí imunitný systém.Bližšie, ak chceš:duratnakatka@zoznam.sk