viete, mna by totiz zaujimalo, preco niektore baby a chalani sexuju a potom je tu takmer kazda tema v zmysle - som tehotna?, meska mi menzes, odhryzol mi z klitorisu,ako sa vola tabletka "po" a podobne... to je take tazke si dat kondom, nasadit antikoncepciu?? nad cim tí mladí rozmyslaju, ked nechcu byt este rodicmi? ja nie som stara, mam 20,ale mi to nejde do hlavy. to nemaju nic v hlave len sex a sex, a co bude sa zamyslaju az potom??? ked, tak uz silno chcu, tak porozmyslam nad ochranou, nie? ma niekto podobny nazor?
vysvetli mi to niekto??
Tak ja súhlasim so safa ale nie celkom lebo spontanny sex je krásny a nerazmýšla sa nad tym čo bude. Ale potom keď nepríde menzes tak nastanu stresy a preto už si dávame s priateľom pozor a berem HAK a teraz som uplne šťastná lebo verím že otehotnieť je veľmi malá šanca. A preto ľudia by si mali dávať pozor lebo ak nechcú byť rodičmy a zažiť potrat tak treba niečo preto spraviť
sedmikraska, myslela som to presne tak...islo mi o tu zodpovednost :)
myslim, ze Safa to myslela inak :) ja som mala dost spontannych sexov, ale tak nejak mam v hlave to ze som za to aj zodpovedna. Berem HAK, takze nestresujem, ale keby nie, tak do kabelky sa kondomov zmesti dost a chlapcovi do vrecka tiez
he, tak ja som spontánna až až, ale kurvnik, zodpovednosť v takýchto situáciách, keď to môže vyústiť až do zodpovednosti za malé decko/potrat, je prvoradá. nemôžem brať anti, tak si skrátka zvyknem na gumu a neoddávam sa tomu .. možno to tiež nie je ideálne riešenie, ale ja beriem anti v podstate stále, takže aspoň decák sa báť nemusím, i keď nejaká dobrá kvapavka a podobné sajrajty hrozia vždy (a to riešim nekurvením sa) .. a nebojte sa, nemusíte mi priať spontánny a vášnivý sex, o ten núdzu nemám ...
safa, ty si neni moc spontánna..prajem aby sa ti to raz v živote stalo..taky spontanny sex a vášeň ked nerozmýšlaš zrovna nad nejakou gumou..
nie kazda zena moze brat antikoncepciu,ja ju napr. nemozem a kondomy nie su na 100% spolahlive.