Moja 17-ročná dcéra, ktorá má inak krásnu postavu, má prsia veľkosti F. Dúfala som, že sa ich rast zastaví pri veľkosti D, ale zdá sa, že stále rastú. Som z toho zúfalá a neviem, ako by som jej pomohla. Viete mi niekto poradiť? Je zdravá a krásna, len tie veľké prsia keby sa dali nejako zmenšiť!
Veľké prsia - čo s nimi?
Nardia,ja mam tiez taky problem od 16 a to mam dnes 46 a dve deti,bolo to pre mna v mladosti zle len v tom ,ze som nemohla v tej dobe kupit podprsenku,ktora by mi sedela,chodila som do vychodneho nemecka na nakupy a presivala tie co som dostala u nas a to bol desss!Pozerali po mne muzi,nikdy som nepocula kritiku,ani necitlive poznamky od muzov ani zien,len chalani v puberte boli necitlivy tak ako to tu zaznelo a to mi veru nebolo prijemne.Problemy s medzilpatkovou chrbticou zacali az neskor ale tomu sa da predist sportom a tvoja dcera sportuje,tak neviem co poradit,ja by som vsak v mladosti nesla na zmensovanie ani za svet,stacila mi jedna reportaz nevydarenej korekcie--hroza!Horsie j to teraz ked prsne tkanivo v mojom veku ubuda ale aj tomu sa da pomoct vhodnou podrsenkou a dnes je to uzas ,ze si mozem taku kupit bez problemov,hoci za nu riadne vysolim,takze tak.Napisali sa tu rozne nazory, ale je to na dcere,ako sa ona rozhodne,ona to vie najlepsie co jej vyhovuje a hlavne-mile damy aby boli tie nase prsia zdrave po cely zivot,pozrite si rocne statistiky rakoviny prsnika na slovensku.Aj ked je pravdou,ze viac su ohrozene vacsie prsia ako male,preto chodim na pravidelne prehliadky a minuly tyzden mi prisli vysledky a je vsetko uplne ok a to je to najdolezitejsie pre mna.Mimochodom moj manzel je nimi nadseny este aj dnes.
Miruska, a lentilky pod kobercom nie je krute?:-p...Vies, nech si neotvara zobak, pokial sama do krvi douraza, lebo si myslim, ze to je este silnejsia fraza ako "delá"...a myslim si ze nik by sa za to neurazil, najma ked si precita co pisem, ze to nie je osocovanie a je to myslene inak...To ci sa clovek urazi a ci nie, zavisi od celeho textu a nie jednotlivej frazy, ale mozno mas pravdu, moze sa stat. Ale teda diky, aspon ty si to dokazala normalne napisat, nie ako Fraisee...Samozrejme, to teraz neznamena ze som s Fraisee na vojnovej nohe, to vobec nie, proste mala potycka nazorov sa stane sem tam, takze -peace-, len tolko
Fraisee, no dakujem pekne, nebolo to myslene zo zla! A ty co sa ozyvas do toho? Keby som este napisala nejaky sprosty prispevok tak okey, ani neceknem, ale to fakt nie je ziadna sranda! A to su veru "dela"...nepoznas slangove vyrazy? Draha moja...alebo ty rozpravas ako zo slovnika slovenskeho pravopisu? Tak čuš! Lebo "lentilky pod kobercom" tak veru nevyznievaju. A mozem ta ubezpecit ze ja teda lentilky nemam! Mam ich dost velke, a viem ze uz ani to nie je sranda, a bez kvalitnejsie podprdy sa s behom mozem rozlucit...Nebodaj ti ich mam odfotit a poslat aby si uverila? Len potom nezavid! Prave preto som "vzdala poctu" holke, ze lahke to veru nema!
Jaj, boze...ludia...ze do kazdeho niekto musi sprtnut, najma ked som nic blbe nepovedala.
nie su to ziadne dela ani melony, to sa ozyvaju asi tie co maju lentilky pod kobercom.
kupujte zmensujuce podprdy a potom to dajte plastikou zmensit. a bude po probleme.
dcera sportuje, pouziva specialne sportove podprsenky a minimizery, chodi aj do fittness studia, aj ked je to v jej veku skoro, ale musi si spevnovat najma chrbtove svalstvo, odporucil jej to sportovy lekar. lenze aj tam ju iba ocumuju, vsetci si myslia, ze ma silikony, nema to chuda jednoduche...
ja by som sa na to sla popytat priamo k odbornicke. Ta ti poradi najlepsie... ale chpem ju, ja mam prsiea D a dakedy mam pocit ze by to chcela troska mensie, ale zase nestazujem sa, je to problem vlastne len pri sporte ktory robim...
A zrejme by som necakala dlho ak aj ona chce tak hned v 18tke... aby nemala problem ako napr. hrbtica atd...
standardne....
Nardia, po operacii mala komplikacie, lebo lekari jej tam zabudli kustik obvazu tak sa jej to zapalilo, ale ked jej to vycistili tak bola o.k. Jazvy sa hoja standartne cca mesiac az dva.
však ja športujem a s takými prsiami by som nemohla nič robiť, ešte aj chrbticu by som mala krivú. skúste sa popýtať aj nejakého odborníka aké máte možnosti.