Veľké prsia - čo s nimi?

Príspevok v téme: Veľké prsia - čo s nimi?
nardia

Moja 17-ročná dcéra, ktorá má inak krásnu postavu, má prsia veľkosti F. Dúfala som, že sa ich rast zastaví pri veľkosti D, ale zdá sa, že stále rastú. Som z toho zúfalá a neviem, ako by som jej pomohla. Viete mi niekto poradiť? Je zdravá a krásna, len tie veľké prsia keby sa dali nejako zmenšiť!

fraisee

nepomylila som sa a nemam cas to hladat. bolo to niekde v debate o prsiach. lebo este viem ze som sa na tom smiala.

barbinka

sedmi:tak áno, ale mne sa také veľké nepáčia. naozaj by som radšej nemala žiadne. tak ale ty máš ešte v pohode, ale tie G, to je už naozaj moc.

barbinka

fraisee: môžeš mi ukázať ten príspevok? som veľmi zvedavá. zrejme si si ma s niekým pomýlila. ja mám také akurát do ruky.

sedmikraska

inak mne take vyrasili, ked som mala tak 14 a to som sa inak hanbila, nosila som len siroke tricka..ono ma to v 19. preslo :D

sedmikraska

podotkla som, ze udrziavane prsia. Moja kamaratka ma velke prsia, ma len 22rokov, ale take vesaky maju babky. No ked vi´dim aku podrsenku ma- obycajna latkova, tak sa ani nedivim, vobec sa o ne nestara. Ja mam medzi C a D a mozem sa s nimi vystavovat :D ked sa vies ku prsiam krasne aj obliect, tak to nema chybu. vidis, ze aj pani co ma G je s nimi spokojna :)

fraisee

barbie
tz si trepala v jednom prispevku ze mas >velke a pekne prsia<. co si sla medzicasom na plastiku? ci si zase vymyslas?

barbinka

sedmikraska pochybujem, že chlapom sa zdajú obrovské prsia krásne. samozrejme, že každý sa pozrie. aj ja. že ,,kokso tá baba má ako prsiska!!´´. ale nič pekné na tom nevidím. však nech sa vyjadria aj nejakí chlapi.

sedmikraska

nardia, teraz ma tvoja dcera 17 a preto to znasa mozno spatne, no ked bude starsia, tak to mozno zacne brat ako prednost. Velke UDRZIAVANE prsia su podla mna krasne a to som zena :) ked bude dodrzovat pokyny lekara, tak aj chrbticu uchrani

fraisee

ja neviem co tu riesis. ja nic nezavidim, ja mam postavu uplne v poriadku.
to co si napisala sa mi vobec nepacilo a kludne to poviem. a neviem co bolo na mojom prispevku urazajuce. a uz vobec neviem, preco vyskakujes. co to ma docinenia s pravopisom?
asi som sa ta hlboko dotkla, ze som ta tak nasrala ale i'm not sorry anyway.

kosikf

este dodam ze dnes mam 75G ale neviem ci tu dotycna dama neskolabuje ked nenajde na ne pomenovanie,skutocne je na kazdom ako sa vyjadruje aj v tejto anonymite a hoci toho cloveka nepozname,vieme si spravit o nom nazor,vtaka poznas o peri,cloveka podla reci....ale mame demokraciu nie a ked nas nikto nevidi tak co,zazneli tu aj horsie veci takze aj takto si mozeme ulavit,treba to brat s nadhladom a nech brouka zit...