ja teda neviem co by ste robili keby ste mali sny ako ja...take filmy nevymysli ziadny filmovy reziser...bezne sa mi sniva ze ma niekto nahana, ze nevladzem utekat, ze lietam, ze idem vo vytahu kde su prehadzane tlacitka, ze mi vsetky zuby vypadali, ze mi vnutornosti-creva z brucha vypadli, ze idem strojom casu, ze som v uplne inej dobe, iny clovek, ze som muz, ze som zviera, môzem byt kymkolvek...ked mi treba cikat tak hladam zachody a ziadny nie je volny, ked sa bojim o vztah tak sa mi sniva ze ma partner podvadza, ja ho bijem a on sa mi len smeje, ked som unavena tak sa mi sniva ze nemozem zaspat, snivaju sa mi kompletne pribehy so zapletkami, hrdinami, myslienkami a zavermi, niekedy sa mi sniva ze pozeram telku, ak mam s niekym konflikt tak sa celu noc hadam, rano ked mam vstavat sa mi sniva ze sa obliekam a odchadzam a zrazu zistim ze este spim :))ale najradsej mam sny kde lietam. a obcas sa mi snivaju sny ktore sa mi splnia. do bodky. ale pri tych mam taky zvlastny pocit...su to predtuchy.