VYKLADANIE SNOV..................

Príspevok v téme: VYKLADANIE SNOV..................
sinderela

AHOJTE CHCEM SA OPYTAT CI NIEKTO JE SCHOPNY MI VYLOZIT SEN....VLASTNE SOM UZ PRESLA KOPEC SNAROV NA INTERNETE LEBO VLASTNY NEMAM ALE AJ TAK SOM TO NEPOCHOPILA.....

JEDNODUCHO UZ SA MI DRUHY KRAT SNIVALO O SLEPOM DIETATI KTORE SOM NIESLA NA RUKACH....

VIETE MI TO NIEKTO VYLOZIT??? AK ANO TAK PISTE...DAKUJEM...A PRIDAVAJTE AJ SVOJE SNY....PA

radana

Praveze tie veci su vzdy velmi dolezite...A ovplyvnuju nas dalsi zivot :( Ale niektore su aj nepodstatnejsie-napr.sa mi snivalo o dedinke jak sme mali ist na dovolenku-bolo to asi pred 4 rokmi-videla som jasne celu ulicku,presne obchody,presne kde boli schodiky do jakeho obchodu.A ked sme prisli do Medulinu bolo to presne tak.Manzel tomu nechcel verit.Ale ja som tam v zivote predtym nebola :(( Potom sa mi napr.snivalo,ako si syn priviedol dievca,malo cierne dlhe vlasy a tmave vyrazne oci.V tom sne som mu hovorila-ze prosim ta,kde si ty prisiel k takemu dievcatu,ked ty stale len doma sedis..Ked som to hovorila manzelovi,tak sa smial,ze ledvaj mal 18 rokov a aky je hanblivy,nikdy nenadvazoval vztahy s dievcatami,bol taky domased.A o mesiac sa to splnilo.A teraz je uz rok a pol co spolu chodia..

radana

To nie,na to sa necitim.. Hm,ale aj tak som rada,ze som nasla niekoho,kto mal taky isty problem,ako mam ja,lebo niekedy som si uz pripadala ako nenormalna..

jajka

myslim ze tym prianim som si vytvorila taky blok, aby sa ku mne nedostavili taketo informacie...neviem ich vyuzit a teda nestojim o ne...
napriklad som si kupila tarotove karty a vsetko mi v nich vyslo, a to som to skusala viackrat...stale tie iste karty. tie karty som kupila neterke, len som to skusala :) ale nechcem to mat doma, bojim sa toho.

jajka

hlavne v obdobi puberty a v mladosti. mala som aj par skutocne silnych zivych snov, ale tie boli mozno asi tak tri. inak len taketo hluposti.
Ak mas tak dlho tieto sny, mozno by si to mala vyuzit na pomoc inym a zacat sa venovat ezoterike. Ale na to sa musis citit. Ja sa nechcem s takymi vecami zahravat. Alebo skusit liecit ludi.

jajka

neviem ti inak poradit, ja som si zelala aby zmizli a oni zmizli..ak veris v boha tak ho skus poprosit...ale musis naozaj chciet a byt o tom presvedcena ze ich nechces. Nechcem ti tvrdit ze to zaberie, ale skusit to môzes.