dnes sa mi odlomilo kusok zo zubu. je to tusim prva stolicka vpravo dole a za nou nasleduje druha hned tesne za sebou.je to taka mala dierka, a vsimla som si ze v tej dierke ostalo nieco cierne na zube. to je zubny kaz? neviete preco sa lamu zuby?
odlomenie zo zubu
miselka existuje nejaka choroba, ktora by ta nekvarila???? Prislo mi to trochu vtipne, lebo denne zakladas cca 10 tem s tym, ze ti nieco je:)
:)
chod k zubarovi, ako to tu my mozeme zistit, ci tam mas kaz alebo nie, ked ani ty sama, ktora si na to vidis nevies, co to tam mas. aj tak s tym musis ist k zubarovi, tak na co cakas?
este nejake nazory?
no plomba to nebude, nemala som ho este zaplombovany...takze kaz? a to si ani neviem predstavit ako to vratat bude. cize to som mala kaz pod zubom? fuuha
No ja si myslim,ze to moze byt bud stara plomba alebo kaz...mne sa pred nedavnom stalo,ze sa mi odlomilo zo zuba, lebo bol zevraj mrtvy a plomba bola urobena na zivy. Okrem toho ked som bola mensia, spadla som a rozbila si predny zub,ale uz je vsetko pekne urobene...Asi mame krehke zuby