Botox-prevencia

pet-rax

Ahoj Franz, dakujem pekne,...
Ano idem si ho kupit, teda mame ;-) a urcite z neho vyskusam
Kde si si ho kupil?
dakujem

franc

Úprim ne musím povedať, že neviem, či krém Botoxx funguje ako prevencia proti váskam. Vrásky mám už aj ja. Existujú, a prevažne o tieto nám ide - mimické vrásky. A tie chceme mnohí potlačiť už aj v mladšom veku (hlavne nežné pohlavie). A na to je, myslím si, Botoxx dobrý. Ja som si ho kúpil nie dávno (dva týždne). Používam ho asi 10. deň a pociťujem účinky Botoxu (aplikujem ho len na čelovú vrásku a očné vrásky). A vyskúšať ho na mame nie je zlý nápad. Mame to neuškodí a Ty uvidíš, čo to robí.

pet-rax

mam 29 ;-)
nemam vrasky, ale prevencia okolo 30 je dobra vec. chcem ho kupit mame na vianoce a spolu ho skusime (budem jej z neho kradnut ;-)

lenkal

Ahoj pet-rax, sorry za tu osobnu otazku. Ja len ze rozmyslas nad kupou toho kremu...preto ma zaujima, ci mas po 30r alebo pred...:-)

Anka902

Nie je krajsie starnut prirodzene? O pokozku sa treba zacat starat uz v mladosti aby sme aj v 50-rocne vyzerali dobre.Taky je moj nazor.

pet-rax

ahoj, ja som to kupila mojej mame ako darcek (nie krem , ale injekcie)... zabralo to super, ale mala iba jedno sedenie (bolo to v UK) aj to bolo pekne drahe, ale zabralo to...
Lenze to treba viac krat aplikovat aby sa to uplne stiahlo.
Jej to natiahlo celo, zdvihlo obocie a vraska medzi ocami jej bola menej vidiet. Je to super vecicka... Ja tiez rozmyslam si kupit ten krem, len je dost drahy tak by som bola rada ak by niekto napisal kto ma s nim skusenost.. lebo krem za 3000 sk a injekcia za 5000? injekcia je silnejsia a ucinnejsia, takze neviem, radte, pa

lenkal

Ahoj, vdaka za tip:-) Zaujima ma skor fakt, ci to funguje ako prevencia. Niekde som citala, ze sa tymto sposobom da vznik vrasok pekne oddialit. Marcia Cross ma absolutne nadhernu plet vo svojom veku-a to vraj vdaka b. Co si o tom myslite? Botox ako prevencia???

franc

Skús krém Botoxx No. 1. Je náhradou injekcií, v každom prípade šetrnejší, môžeš si ho aplikovať sama. V zahraničí sa bežne používa. U nás je už tiež. Pozri www.wtceu.com.