Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vas tip

Príspevok v téme: vas tip
myska

Ahojte, mam 22rokov,164cm a 67kg.Doma som si zaobstarala elipticky rotoped a beziaci pas.Kedze mam momentalne dostatok volneho casu, makam na nich denne v priemere 4 hodiny, co mi vychadza na spalenych cca 6000 KJ.Nie som si vsak ista, ci mi to ukazuje spravne, pretoze ked som navstevovala pred par mesiacmi fitko, za rovnakej intenzity cvicenia mi to vychadzalo aj 2x tolko.Zvycajne vstavam o tej 11.00.Vypijem 1 ciernu kavu bez cukru, dam si 2x 300mg L-carnitin 45minut pred cvicenim a cvicim nalacno 2hodiny na rotopede, potom take dve hodinky pauza,znova 2x 300mg a 60min beh v miernom tempe striedany s rychlou chodzou.a nakoniec si dam vecer este 1 alebo 2 hodiny na rotopede.Myslim, ze kondicku mam dobru,cvicit ma bavi.Vyradila som vsetky sladkosti a pecivo.Teraz jem len zeleninove polievky bez bujonu a bez korenin.Proste len tekuta strava a sem tam si dam biely jogurt.Plus denne vypijem 3 litre vody a 0,5-1 l caju bez cukru.Doteraz som schudla 10 kg..Ale stale je to na mna dost,kedze som bola zvyknuta na vahu 56kg no po rocnom pobyte v zahranici som dala svojmu telu dost zabrat.Mojim cielom je dat dole este aspon 10kg a preto sa vas pytam v akom case sa mi to moze podarit?Viem ze ma tu asi vela z vas bude kritizovat,o jo-jo efekte som si toho precitala dost, ale aj po schudnuti nemienim zaspat na vavrinoch.Myslite si, ze je mozne dat do 2 tyzdnov tych 10 kg pri takomto treningu a strave dole?Dakujem za odpovede

linduska

Neviem ci je to mozne ale ak to dokazes hrozí ti infarkt.Necvic každý deň,ale aspon 1den si daj v tyždni pauzu.A spomal svoju snahu o polovinu.A napíš si všade váhu aku chceš.V tvojom prípade je to 56kg,porozhadzuj to cislo na malých papieroch po byte nech to mas na ociach.Ja mam 66kg a tiež sa snažim tých 10kg,už som chudla 6 za 2týždne ale mam mesiac pauzu lebo ja nerada cvicim,vlasne necvicím ale chudnem dietou.

fraisee

no to je nicenie tela preboha. kavu by si nemala pit vobec ked uz tak a urcite nebudes do 50 tky cvicit touto intenzitou, takze jojo pride, ziadne strachy. ale tu asi nema vyznam nieco vraviet, uvedomis si to az raz bachnes na zem od vycerpania.

faast

no bud si ista ze sa ten jojo efekt dostavi nie hned ale tam po pol roku a viem co hovorim pretoze mne sa to stalo...v lete som schudla 6kil kolko som aj chcela udrzala som to pol rokas a potom neviem co sa stalo som pribrala 5 kil nazad...no teraz sa snazim zdravo schudnut ide to vsak veeelmi pomaly ale zvladam to za mesiac som schudla 2.5kila malo ale zdravo =)

doremi

mewiem,fakt, ale mozno hej,no rataj s tym ze tvoje telo ti nepodakuje,zbytocne sa takto nicis,ved ked vravis ze scessi tu vahu udrzat a nezaspat na vavrinoch,tak to chapem,ale uvedom si ,ze volno nebudes mat po cely rok a takisto nevydrzis cely rok alebo dlhsie takymto tempom. nic v zlom ale mam pocit ze ta pred kolapsom chrani asi len ten L-CARNITIN. ved by si mohlla nieco zjest aspon na ranajky,nieco celozrne ,ved aj tak to spalis pocas dna.inak ja som tiez taketo somarinky robila presne pred rokom a asi po 2 mesiacoch som sa newladala ani postavit zo stolicky a mala som take zavraty,pocity na odpadnutie atd....no bol to des.a potom ked som sa min.roku v novembri uvidela na videu zo stuzkovej,pochopila som aky je rozdiel medzi stihlou postavou a postavou a la koncentrak.

bebe1

paani ty teda makas na sebe!
Len netrizni svoje telo az tak .. lebo ta prestane posluchat .. bude zmatene.. ze nedostava vyvazene papanicko ..bude si robit zasoby.
Vela stastia:-))

myska

noo makam takto asi nieco cez dva tyzdne.vzdy rano sa mi kruti hlava, takze nemozem nejak prudko vstat, ale potom dam kavu ta mi znormalizuje tlak a aj zasyti zaludok.a neviem ci mi aj ten L-CARNITIN pomaha alebo je to cisto len o vsugerovani si.ale proste ked uz nevladzem tak si poviem ze som si ho dala a preto nemozem byt unavena a musim makat dalej.a ked si k tomu pridam nejake rychle vypalovacky v mp3, tak to funguje:)

kladivo

omg....to vydrzis normalne kazdy den nic nejest a tolko makat? mna by uz museli odviezt sanitkou...by som skolabovala.. to ako dlho takto praktizujes?