cervenaa po cviceni.....

Príspevok v téme: cervenaa po cviceni.....
cervienka

ahojte..mojim problemom je, ze po cviceni som po celom xichte cervena ako paprika..nie je to velmi pekny pohlad..ja nemam cervene len licka..ja mam cervene aj celo! preto sa hanbim ist von behat, na bicykel, na korcule..a teraz, ze co od vas chcem..len sa spytat, ci sa to niekedy zlepsi..ci ked naberiem lepsiu kondicku, prestanem byt taka cervena..ved ja sa hanbim makat aj na telesnej, pretoze pri takom basketbale som nakonci hodiny taka cervena, ze sa 2 hodiny hanbim chodit po skole, kym mi to nevyprcha..
prosim, nedbite ma hned, ze som pubertiacka, ktora ma kompexy.. mam 17 a tento rok maturujem! neviete ako proti tomu bojovat? a fakt prosim, nepiste mi blbe poznamky..a vdaka za vsetky rozumne :)

faast

no i ja mam ten blby problem lezie mi to poriadne na nervy ked hram tenis iba 15 minut a ush som cervena ako paradajka a ush iba na seba hadzem utierak a potom puder aby som to neak zakryla a ako spominate potenie ja sa vobec nepotim mozno ash ked dlho cvicim tak vtedy..

cervienka

o boze to co som napisala...myslela som to s tou vodou tak, ze ked sa nou po malych duskoch postupne nalievam a v klude sedim, akoby sa mi ta voda dostavala do faceu a ochladzoval by sa mi ... a cervem mi skor z tvare vyprcha :)

cervienka

no, ja si vezmem do jednej ruky vejarik, do druhej flasku mineralky a frcim si :) skacem pol hodinky, vyjdem von sa nadychat, pokecat, vratim sa poskakat znova, naplnim flasu, a tak dokola... a je to super :) zistila som, ze ked sa nalejem vodou po cviceni, tak postupne a studenou, skor sa mi dostane do xichtu a ked vklude sedim tak mi skor z tvare ta cerven zmizne..asi sa mi ochladi pokozka alebo co :D

bebe1

skus sa na to spytat svojej vseobecnej... . Ja som rozmyslala o Driclore ... ci ako sa to pise ... ale zevraj sa neodporuca... lebo viac uskodi ako pomoze dokopy. Mna roztece aj jedna pesnicka na dnb.. :-(( neviem si predstavit, ze by som s frajerom sla na nejaku dnb disko..:-Oo

cervienka

no ja potrebujem dole takych 10kg...velaa ale uz mi to prerasta cez hlavu...ja mam zasa spoluziacku, ktora moze skakat na house aj 5 hodin vkuse a nevytecie z nej ani kvapka potu.. inak ja mam tiez problem s potenim..resp. zlazamy...nic nerobim, iba si tak sedim napr. za pocitacom a mam kruhy pod pazuchami...bleee...humus

bebe1

sem tam to poznam... je to hnustne od nich! ja mam spoluziacku ... ma 48kg .. je fakt chuducka... a tiez sa nenormalne poti .. pri zvysenej,dlhsej aktivite atd. Asi to suvisi s potnymi zlazami.. alebo co.
Aj ja sa snazim schudnut ... presnejsie... vytvarovat... ale rada by som dala dole take 3-4 kg.
:)

cervienka

no, mne to neuveritelne vadi.. chcela by som schudnut.. a mam rada sporty.. korcule, basketbal, floorbal, dokonca aj futbal by som hravala, ale ked mne trva troska dlhsie, kym vyblednem.. a neznasam tie sproste poznamky spoluziakov, ze co som taka cervena.. a iba JA! nik iny, kto tiez makal na telesnej tak ako ja...

bebe1

ahoj:)) no: ja cvicim davnejsie.. ale nastastie len doma na orbitreku a este vybehnem aj na bicykel von.. ale to uz s okuliarmi. Aj ja som abnormalne cervena!! a Vsade! ... Tecie zo mna voda. Neviem ci mam uz nejaku tu kondicku:P ale na orbitreku dam 40 minut bez problemov.. spalim 340cal. Potom vsak vzdy vyblednem na moju staru znamu anemicky bledu farbu:DD. Neviem, Neviem ... ci niekedy sa nebudem tak cervenat.. ze to bude schopne aj na beh. Ale je to normalne, si myslim! Asi sme uz raz taka fajta:D . papa