prosim pomozte mi.je to nejaka kozna choroba.obcas to zasvrbi.mam to nan stehne v rozkroku a trochu toho mam aj okolo analneho otvorou.obcas to vyzera ze sa to uz hoji potom to mam zasa.vyzera to uz ako jazva.ako sa toho zbavit? mam to uz dlho. Pozri foto:
upload-obrazkov.imghost.sk
Co je to?Pozri foto
Aha007,ale mal by si to mať už trošku bledšie.časom strie vyblednú ale nezmiznú.Príčina ich tvorby-náhle schudnutie alebo priberanie-
hej, je to stria.
ja mam take iste ciary.. ale vodorovne, hadam aj 10 na chrbate v oblasti krizov a poznam cloveka co to ma po celom chrbate.
vyzerá to ako stria.Ale žeby sa robili strie aj okolo análneho otvoru?to neviem
mam to stale na tom istom mieste.Niekde som cital ze je to zaparenina. tak neviem
aj ja mam take podobne "ciary", ale len na podbrusku a zasahuju ku genitaliam. takze neviem, co to je. inak, ako sa moze clovek nakazit genitalnym herpesom? ak pohlavnym stykom, tak u mna to neni mozne, lebo som styk este nemala.
Prve co ma napadlo ze sa to podoba na nakazu svrabom.Presuva sa to? ak sa meni poloha tych flakov ,tak je to mozna nakaza svrabom.Je to liecitelne , ale len pod lekarskym dohladom.
Urcite by si mal ist za dermatologom, alebo dermatovenerologom.Dalsia moznost je genitalny herpes. to by ti mali zobrat vzorku.Genital herpesy nemusia byt presne na genitaly ale aj okolo anal otvoru.Ak to boli alebo stipe tak aj toto je velmi pravdepodobna moznost.