Blondiny poradte

Príspevok v téme: Blondiny poradte
faast

ahojte mam stredne hnede vlasy a zo spodu mam blond farbu ktora mi uz odrasta a chcela by som si dat blond farbu na celu hlavu...vlasy po farbeni zo spodu sa mi vobec neznicili aj ked som si ich farbila doma a sama mam totiz dobru kvalitu vlasov a vobec sa mi potom nezmenila.Prosim poradte mi neaky odtien farby co hned chyti na blond nie na zlto lebo zo spodu mam zltoblond vlasy a to sa mi velmi nepaci chcela by som priblizne taku farbu ako mala Dana vo filme Krok za krokom.ZA rady dakujem=)

\"...\" alebo cucoriedka111

Haloo bejby, mala som total biele vlasy, kaderníčka mi na to najskor davala tmavý melír, ten sa mi vôbec nezmil, bola to ale veľmi tmava farba...Bolo to asi pred rokom. Teraz ked som si dala nafarbiť celu hlavu na hnedo som mala vlastne ešte polku vlasov uplne bielu plus kde tu hnedy melír. Moja výsledna farba je teraz čokoladova, nič mi nepresvitá, len možno na niektorých miestach je ta farba tmavšia kvôli tomu tmavému melíru. Už vela kaderníčok mi pvoedalo, že treba do hnedej na prvé farbenie primiešať trocha červenej, inak by mohla hneda chytiť na blond vlasy na zeleno. Ale čo sa tyka vymytia, možno na prvé farbenie sa nejaké tie vlasy vymyjú, ale na druhé farbenie si už môžeš dať akukolvek hnedu, a nevymyje sa ti nič, ani červenu netreba pridať do farby, nič...
Len sa zver radšej do ruk kaderníčke, isto neprefarbuj blond na hnedu doma...Predsa len v obchodoch maju tie farby iné zloženie ako v salone...

faast

pre:haloo bejby
no mne sa tak presne stalo ze som si chcela dat blond farbu a mi chytilo na zlto a tak som chcela si dat naspat hnedu a potom po par tyzdnoch sa mi uplne farba vymyla...a to preto lebo peroxid je silnejsi ako farba tmavsia

haloo bejby

pre ...

chcela by som sa spytat tuto dievcata s nickom "..." ze ako si si tie biele vlasy dala na nedo? dobre to chytilo? pretoze som pocula ze ked uz mas odfarbené, neda sa tej bielej blond zbavit. ked si das na nu tmavu farbu, tak po par umytiach tá povodná biela "presvitá"

maxima

AHOJ,ZIADNA FARBA NECHYTI HNED NA CISTI BLOND BEZ PRED PIGMENTOVANIA,MOZNO,NA DRUHY AZ TRETI KRAT,A TO LEN ODTIENE DO POPOLA,ALEBO FIALKOVA

...

Ahoj, no ja osobne mám skúsenosti s farbou Garnier 100%, ten najbledší odtieň, neviem presne číslo tej farby...Ale na obrázku je trošku do šeda, pretože len odtiene do šeda a do fialova dokažu neutralizovať žltu farbu. A po umytí už farba fialová nebude. Ďalej si môžeš pomocť aj šamponom, tiež po ktorom ti ostanu vlasy den dva s fialovým nádychom, ale potom už po žltej nebude ani stopy. Ja som mala orieškovu pôvodnu farbu, a bola som uplna blondína, skoro až biela...Ale omrzelo ma to a už som hneda...A ten šampon je madarskej značky Kallos, maju ho aj v kaderníctvach niektorých, a nie je vôbec drahý, stojí okolo 130 Sk. A je asi jediný čo zabera, a fakt zaberál.

faast

no hej jedna stranka ale nic tam neporadili tej co sa pytala...to som raz tu videla forum kde dali dievcata aj konkretne odtiene farby a bola tam jedna farba co bola taka do biela v modrom obale ale neviem aka bola znacka ale tha pisali ze z hnedych vlasov vycari peknu blond farbuNIE ZLTU...