Ahojte.Potrebujem poradit s mojim problemom. Asi pre mesiacom mi vrtali zub,zubar mi dal docasnu vlozku,kt. potom viac krat menil a podobne aj minuly stvrtok.Cez vikend ma zub velmi zacal bolet,tak mi dnes zubar vybral zo zubu nerv a povedal, nech pridem o tyzden,ze mi ho zaplombuje..Ale bolest neprechadza,naopak..je neznesitelna..Ziadny liek nezabera.Ak by niekto vedel ako bolet zmiernit,pliiz,napiste,budem velmi rada.Vopred dakujem
Priserna bolest zuba
Kup si v lekarni Australsky cajovnikovy olej, nakvapkaj na vatu a priloz na bolavy zub. Okamzite zabera.
ibalgin je nic...
kup si nalgesin s..zarucene bolest prejde...mamvelmidobre skusenosti s tymto liekom ako na teplotu,bolesti hlavy,zubov,menstruacne bolesti...utekaj do lekarne a kup si ho...a vyplachuj si pusinu repikom tym nic nemozes pokazit je liecivy
Ivka 1, dakujem za prispevok. Problem je v tom,ze dnes som u zubara bola,mi ten nerv zo zuba vytiahol a zub nechal uplne otvoreny,aby sa hojil.A povedal,ze mam skusit pockat 1 tyzden,aby sa to upokojilo.No neva,musim to nejak pretrpiet:-(