Priserna bolest zuba

Príspevok v téme: Priserna bolest zuba
nomore3

Ahojte.Potrebujem poradit s mojim problemom. Asi pre mesiacom mi vrtali zub,zubar mi dal docasnu vlozku,kt. potom viac krat menil a podobne aj minuly stvrtok.Cez vikend ma zub velmi zacal bolet,tak mi dnes zubar vybral zo zubu nerv a povedal, nech pridem o tyzden,ze mi ho zaplombuje..Ale bolest neprechadza,naopak..je neznesitelna..Ziadny liek nezabera.Ak by niekto vedel ako bolet zmiernit,pliiz,napiste,budem velmi rada.Vopred dakujem

domain

zdravim uz 2 dni ma boli horny zub..poradite ako utisit bolest?(pls..nie zubar)...skusalmsom si dat alpu na ten zub ale to pomaha len chvilku ...pls odpiste na mail kombajnista.pp@azet.sk

YQ-TiQe

No ja mam taku zaujimavu bolest zuba...je to stolicka v zadu a zubarba mi ju vrtala uz asi 6x a stale je to rovnako...pridem od zubarky vsetko v poriadku,asi po 2 mesiacoch ma to zacne boliet zase a tak sa to opakuje stale,zub neboli cely den ale len taku pol hodinku-hodinku...ja uz k zubarke nepojdem,uz z nej mam moc velky strach...

ivvka

Ja mam od susedy zaruceny liek na bolest zuba .Do bielejalpy das asi tak za 5 klincekov nechas to postat asi 6 hodin a potom s tou alpou potieras bolave miesto.Mne to zabralo a velmi je to ucinne aj u babatiek ked im idu zubky potierat dasna.

kola

včera ma začal bolieť zub .. je to hrozné,keď sa ho dotknem,bolí...zajtra idem ku zubárke .. čítala som že bude nustné bolestivé liečenie koreňa .. veľmi sa bojím..neviem ako mi ho bude vŕtať keď ma to tak bolí .. hrozne sa bojím,skúšala som už všetko a nič nezaberá .. pomóc :(

ivanoff2

Ahojte prave mi bol vybrany zubny nerv,po zdriemnuti a vyprchani anestezie som sa zobudil na prisernu bolest uzlin pod sankou,stredneho ucha a zuba.Kedze pred osetrenim zuba som pojedol obrovske davky ibuprofenu,neviem ci ho mam znovu nasadit.Mate niekto podobnu skusenost a ako dlho to trva?

nomore3

Velmi pekne dakujem za vsetky rady.Uz aj bezim do lekarne nakupit odporucane vecicky.Zda sa ze mi pred chvilou trosku zabral liek,asi to chce cas,kym sa zub ukludni.Ved vyberanie nervu zo zebu je narusenie do celeho nerv.systemu(citila som dokonca bolest ucha a oka).Este raz moc dik,zda sa ze dobri ludia predsa len nevymreli.

Ivka 1

Skús počkať či sa to ukľudní a môžeš
vyskúšať aj to,čo Ti poradili ostatné
dievčatá. Dobrá je aj zubná pasta Sensodyne, tá dokáže aj trošku umrtviť
rozboľavený zub a zároveň ho liečiť.Naposledy,keď som mala boľavý zub,ktorý bolel aj po zaplombovaní a tiež sa čakalo či sa ukľudní som si zubnú pastu nanášala priamo naň a pomohlo mi to. Ak Ťa to však bude neznesiteľne bolieť, choď ráno radšej k
zubárovi medzi bolestivé ošetrenia.