je tehotna?

Príspevok v téme: je tehotna?
sevas

Baby poradte.Mam priatelku,spavame spolu 3 roky.Poslednu dobu,inac ma 19r mala nepravidelny menzes.Lekar jej dal lieky ktore dobrala a mala sa jej to upravit,ale dnes je uz 2 tyzden od terminu ked mala dostat a nic.Bojime sa aby nebola tehotna,kupil aj 3 rozne testy a kazdy tvrdi ze nie je,lenze zas ona citala ze existuje tak zvane mimo maternicove otehotnenie a to sa testom zistit neda iba u gynekologa,je to pravda.Baby poradte mi,ved ja uz ani nespavam.Je normalne tak dlho meskat s menzesom?A co testy su pravdive?A to ine tehotenstvo,nech som na to pripraveny.please,kto vie napiste prosim.

sevas

dakujem za radu.Mislim ze to malo byt nieco na d,asi diane alebo tak nejak.Ona povedala ze to dokonca ani tie lieky nedobrala lebo tam citala ze skodia.Je s lekarskej rodiny.Trochu ste ma potesily.Brucho ju neboli.Zajtra ma ist k lekarovi,dam vediet co ako.Velmi vam dakujem za vase rady.

sii

ale pre istotu chodte k lekarovi, a nevies co jej dal za tabaletky aby sa jej cyklus upravil?? Urcite nejake hormony!

sii

nie je tehotna a nema ani mimomaternicove tehotenstvo to sa totiz prejavuje bolestami brucha zo zaciatku podbruska.
Ci sa tyka cyklu. To ze jej meska 2 tyzdne nic neznamena ak ste kupili 3 testy a kazdy ukazuje ze nie je tehotna tak tomu aj tak je lebo je uz dost od terminu menstruacie a tie testy zvyknu byt celkom spolahlive.
Tvoja priatelka ma len rozhadzany cyklus, treba brat aj do uvahy to ze si robite stresy to na to dost vplyva, druhy faktor je ze je jesen v jeseni je taky prechod zvykne cyklus blbnut. Myslim ze kazda baba mi da za pravdu ze uz jej raz bez dovodu vynechalo alebo dostala az velmi neskoro. takze ziadny dovod na paniku. Inak mne uz meskalo aj 7 tyzdnou :))

kikulka

tak to naaozaj čo najrýchlejšie k lekárovi,nemusí byť tehotná,ale pokiaľ by to bolo mimomaternicové,tak ťa asi nepoteším,aj tak bude musieť ísť na potraat,pretože dieťa sa nedá donosiť a ohrozuje to aj jej život...nechcem strašiť,ale naozaj choďte rýchlo na gynekológiu