NECHUDNÚŤ

Príspevok v téme: NECHUDNÚŤ
loptoska

Moja sesternica, ktorú som bola nedávno navštíviť mi povedala takýto príbeh: Minulé prázdniny sa jej podarilo pribrať 4 kg a bola z toho strašne nešťastná. Preto sa rozhodla držať diétu. Trvalo to asi 2 týždne - prísna diéta, pri ktorej schudla asi 2,5 kg dole. Potom to už nevydržala a začala sa napchávať všetkým možným. Pribrala naspäť, ale už 4 kg, čiže ešte horšie. Nechala to tak a jedla ako predtým. Kvôli tým kilám navyše nechcela ísť ani na kúpalisko, jazero, no proste nikam. Prišiel september, škola, brigáda, záujmové krúžky, menej voľného času, stres atď... na Vianoce zistila, že pri tom nátlaku, ktorý mala schudla 5 kg. Vlastne sa vrátila k pôvodnej váhe. Do nového roku si dala predsavzatia, že nebude držať už nikdy diétu, občas si zacvičí (či skočí do fitka) a bude zdravšie žiť! Dodržala to a teraz má skvelú postavičku. Chcem tým povedať, že ak si nájdeme množstvo činností a nebudeme myslieť stále iba na jedlo, počkáme do septembra a hádam to pôjde aj samo. Možno Vy máte iné názory, tak SEM s nimi! Verím tomu, že pri strese sa dá dosť schudnúť a ja mám na september toľko povinností, že dúfam, že sa k prežieraniu ani NEDOSTANEM!!!

majka_

ja som asi taky typ, ktory musi sportovat a zaroven zdravo jest, lebo inak priberie aj z vody. neviem sice, ake to bude ked budem pravidelne plavat (uz som zacala asi pred 3 tyzdnami, len som dostala kramy, tak dnes som na kupko nesla), ale snad schudnem. potrebujem dat dole aspon 10 kg. tak snad...

faast

ja stale schudnem v lete 5 kil a v zime zasa priberiem ja totiz neak opacne reagujem praveze ked chodim do skoly na gympel tak asi zjem toho viac jaq cez prazdniny...a cez prazdniny sedim doma taze neviem kde sa tie kila stracaj=)