panicka porucha

ooo

Luuca stalo sa mi to isté... predtým som brala cipralex dva roky a v pohode, potom som vysadila a po pár mesiacoch sa mi to vrátilo a napchávali ma cipralexom, ale vôbec žiadny účinok už nemal. Fakt vôbec nezabral. Ak chceš, som na téme Úzkosť

luuca

ahoj som tu na tomto fore nová a bola by som rada keby mi niekto pomohol s mojím trápení. už od roku 2001 mám že vraj PP ale až roku 2006 som navštívila Psychiatra aby mi nejako pomohol nekoľko ma to obmedzovala pri práci. brala som cipralec asi rok a potom som ho postupne začala vysádzať. teraz po osmich mesiacoch sa mi to vrátilo znovu tak mi predpísal opať copralex a iíxel. bolo mi z tých liekov teda neuveriteľne zle. tak som zašla znovu a povedala som že ten Ixel chcem vysadiť no je mi stále na nič aj z toho cipralexu. neviete mi poradiť ako je možné že pred tým som ho znášala bez problémov a naraz mi je je z neho zle??? Ďakujem za rýchlu odpoveď

katka33333

ahojte, tiez som mavala PP. nie dlho, hned na zaciatku som to podchytila. nebrala som ziadne lieky. isla som proti sebe, lebo som vedela, ze ak sa tomu poddam, PP sa ma bude cim dalej tym viac zmocnovat a obmedzovat. bolo to tazke, hlavne v praci, v spolocnosti, ale stale to clovek zvladne. toto mi dodalo obrovsku silu. hovorila som si, ze som uz mnoho tazkych situacii zvladla, zase to prezijem. a ono to postupne zacalo ustupovat. pozastavila som sa nad svojim zivotom. nasla som si cas na oddych, cvicenie(zo zaciatku nieco dynamicke - beh, bicyklovanie, potom jogu), relaxaciu. ucim sa meditovat. doporucujem to kazdemu. a takisto zmenit sposob stravovania.hlavne nejest nic tazke, mastne. vela obilnin, tekvicove semienka, cviklu, zinok, vitamin C. a caje: medovka lekarska, lubovnik bodkovany. a doporucujem navstevu psychoterapeuta, presitat si nieco o PP, porozumiet tomu a najst vlastne spustace paniky (www.deprese.com). drzim palce.

eva 123

Ahoj,aj ja mam tu strasnu panicku poruchu.Tento mesiac bude rok co som sa zacala liecit beriem sertralin a podla potreby lexaurin.Poznate niekoho kto sa z toho dostal uplne?Ja uz asi ani nedufam.Samozrejme je to o moc lepsie ako na zaciatku,ale este stalo to niesom ja.

[zruseny12]

no da,len musis to prisne dodrziavat...inak sa to hned vrati..uz som pisala-mne na krce v lytkach pomohol BANAN 1 DENNE..../banan obsahuje draslik/a trpnutie tvare som tiez uz pisala na tetanii-ja som to tiez mala cela tvar mi trpla-mala som vtedy zvyseny stupen tetanie...uz to nemam ale ,ak som vo vacsom stresse tak pocitujem take nepatrne trpnutie...
beriem doplnky a snazim sa aj jest pestro...