Diety?? NIE!

lulik

Domulik jasne tebe sa to povie mas dobry metabolizmus takze mozes jest co chces, tiez mam kamosky ktore sa kazdy den napcahavju keksami a vobec nesportuju a su chude ako prutik, ale nie kazdy ma take stastie,ja sportujem cely zivot a predsa som nebola stihla. Schudla som az s dietou, ale nikdy nebudem moct jest to co chcem. Kazdy den sportujem 2-3 hodiny aleuz ked si dam sladkost alebo to prezeniem na druhy den mam o kilo viac. Tak neodsudzuj prosim ked s tym nemas skusenost.

monica gazpio

Diéty sú s prepáčením kraviny. Treba jesť všetko, čo vám chutí a čo vaše telo potrebuje samozrejme s mierou. Ja som s prvou začala v 11 rokoch a výsledok bol taký, že som bola ako jojo buď som bola anorektička alebo obézna matróna. Dnes mám 60 kg a 173 cm jem všetko čo mi chutí a hmotnosť chvalabohu stagnuje. Takže, keď chcete schudnúť tak prispôsobte pohyb svojmu stravovaniu a je to! Existujú dve cesty: menej jesť, alebo viac sa hýbať. Jednoznačne odporúčam tú druhú. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že všetky diéty fungujú iba krátkodobo a to tak, že keď ich držať prestanete tak okamžite za krátky čas priberiete to čo ste urputnou snahou schudli. A držať celý život sa síce dajú lenže za akú cenu! Za cenu anorexie, bulímie a záchvatovitého prejedania. A treba zistiť príčinu priberania. U mňa to bolo na strednej škole asi tak, že som nepriberala len z jedla ale aj z lieku Leponex. A keď som ho začala postupne vysadzovať všetko išlo takmer automaticky. Viac som sa hýbala a tak. Aj keď nemám postavu modelky snažím sa byť napriek tomu šťastná a chlapec, ktorý ma naozaj miluje, tak ma bude milovať nech je moja hmotnosť akákoľvek. Diéty za cenu zdravia určite nie!!!

cokoladka898

Podla mna drzanie diety za nic nestoji, lebo tak ci tak to naberete vsetko naspat skor ci neskor. a drzat dietu do konca zivota nema zmysel. A dieta vlastne znamena ze telu nedodavate vsetky ziviny a vitaminy ktore potrebuje a tak si nahromadujete zdravotne problemy. Ked chcete schudnut tak si upravte zivotospravu. Zdravsie sa stravujte, jedzte viackrat denne mensie porcie. Doobeda ovocie poobede zeleniny kolko vam chuti. Hlavne dodrziavajte pitny rezim, ten je dolezity najma pre mozog, pecen, oblicky, creva a pod. K tomu vsetkemu trochu pohybu a vysledok mate zaruceny. Netreba sa nahlit ale byt trpezlivy. Vsetko ma svoj cas. Tak prajem vela uspechov.

loooooooool

Niektori ludia nedokazu pochopit ze ostatni mozu ma vaznejsie problemy vo vahe a ze dieta nieje masaker, ale recept ako si zlepsit zivot...
Domulik, nebojsa , pridu roky zacnes roberat a uvidis ze len cieste sportovanie pri kopec jedla ktore zjes ti nebude pomahat....

v

domulik,existuju ludia,ktori mozu jest kolko chcu a aj tak nepriberu..ostatni si proste musia davat pozor ak chcu dobre vyzerat..a co sa tyka sportu z vlastnej skusenosti viem,ze to nestaci