Skoro po celom tele, mám nepríjemne napnutú drsnú kožu, ako keby som mala stále zimomriavky,husiu kožu. Je to velmi suché. Trochu sa to zmierni keď sa nakrémujem. Ale ono to stále pretrváva. Ani výrobky na velmi suchú pleť mi nepomohli.nevie mi niekto poradiť?
je to len suchá pleť?
Viacej miest na Slovensku predava kokosovy olej. Lekaren je ale na lieky, nie na jedle oleje.
IOnac, mozes ho dostat aj v mojich obchodoch, klikni si na reklamu Google na pravo Doplnky vyzivy (RNG)a pytaj si ho od predavaciek. Z Lucenca ti poslu aj postou na dobierku, usetris si nohy a cestovne naklady.
Ďakujem... a ten kokosový olej zoženiem v lekárni??
chlorovana voda a silne mydla prilisne odmastuju kozu. Kremy ovsahuju zhruba 10-15 percent olejov, aj to obvykle petrolejovych produktov.
Odporucam ti pridat si do detskeho samponu 1/4 olivoveho oleja a s tym sa umyvat miesto mydla.
A na vlhku plet po kupeli/sprche si jemne natriet kokosovy olej a dobre si ho roztriet po tele a nechat uschnut, nepouzivat uterak na osusenie.
ak sa ti to neprechadza po vyrobkoch na suchu plet tak by si mala navstivit dermatologa