Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pasta Signal White Now

minnie mys

Miselka, no dufam ze ked si ju kupis tak pomoze aj tebe. Ale z bielych zubov sa este belsie tazko vycaruju, toho si bud vedoma. Mozno ti preto doteraz ziadna nepomohla, lebo ti uz zuby svietia od belosti :D. Na cenu nepamatam, ale bola cca tolko ako kazda ina takej lepsie znacky (signal, blend a med, colgate...). Myslim si ze aj medzi jednotlivymi "whitening" pastami nebol takmer ziadny cenovy rozdiel...teda aspon medzi tymi co som drzala v ruke a citala k comu este presne sluzia :). Vravim ze mne teda podstatne pomohla, aj ked "ocne"(?) zuby, neviem ako sa vola ten treti zubok :D mam najsfarbenejsie...asi si musim suchat viac tam...ale to je asi u kazdeho tak, lebo zevraj sa tam najtazsie umyvaju...

miselka

asi zajtra bezim do obchodu a kupim ju, lebo mne sa zda ze sme mali aj takeo pasty, mamna kupuje aj whitening a nebadala som ze by mi to nejako zvlast zuby vybielilo..kolko asi stoji ta pasta? nepamatas?

minnie mys

Hej,jasne, a ako vidis tak mi to aj pomaha ;). Neviem z coho vyvodzujes ze je to ako obycajna pasta...potom su "obycajnymi pastami" vsetky "whitening" pasty...
Je to bieliaca pasta ako vsetky ostatne, aj ta hore spominana...vybrala som si tuto vdaka ich marketingovemu tahu ze "whiter teeth in 14 days" advanced whitening and STAIN preventation (cize ta chrani aj pred zubny kazom, teda podla toho co pisu :-p ).
Je to ozaj dobre...myslela som ze budem musiet zajst k zubarovi nech mi pozrie predne dva zubky co sa mi to na nich tvori, a uz ich mam ako predtym! Nezartujem.

minnie mys

Sinderela, ja to robim tak, ze rano si umyvam zuby bieliacou pastou a vecer "normalnou". Tu na bielenie pouzivam asi mesiac, a zuby mam naozaj belsie! Nikdy som take nepouzivala, ale vsimla som si ze mi akosi zozltly niektore zubky, pritom som ich mavala omnoho belsie, a ani nepijem kavu, nefajcim atd...navyse sa mi zdalo akoby sa mi tvoril zubny kamen na prednych dvoch dole! Tak som po nej stiahla a ozaj pomohlo...nemam samozrejme zuby biele ako hollywoodske hviezdy, ale tie co stratili na belosti su uz aspon menej zltsie a ten "zubny kamen" mi zmizol...no tiez si myslim ze to treba pouzivat s rozvaou...
Ja a ja pouzivam Colgate Advanced Whitening.

hrkuuu

vsetky bieliace "prostriedky" na zuby nicia zubnu sklovinu. Zuby tak po umyti mozu byt biele, ale len kratky cas, kym sa znovu neznecistia. A ked nebude dobra zubna sklovina, tak sa rychlejsie kazia a zltnu. tak si vyber co chces mat.

marga

jasné,das si pastu a za 3 minuty mas zuby ako po intenzivnom bieleni :)... ale nie,ja si myslim,ze troooosku to pomoze.ale na druhej strane,vyskusajte taky trik-ked mate brutal spinave botasky,vycistite si ich zubnou pastou,neuverite ake biele budu,ako nove...a ked si potom pomyslim,co to robi s nasimi zubami,hm