zdravim vas.moze sa stat,ze pri pravidelnom brani hak v casovych odchylkach najviac 3 hodiny pri brani tabletky, ze otehotniem?mam taky pocit,neviem preco.teraz mam prestavku a menstruaciu som este nedostala.vacsinou dostavam v sobotu a nikde.moze to byt aj vplyvom choroby?dakujem vam
tehotna-otehotniet pocas uzivani hak????????????
micuska - ty si hovorila o vedľajších príznakoch...pod vedľajšie príznaky rozumiem aj nežiadúce účinky, hnačka neni vedľajší príznak
totizto machulka to som mala na mysli len ty si to inak povedala -......si vracala do 4 hodín od užitia tabletky, alebo si mala hnačku do 4 hodín od užitia tabletky...
Naozaj neverím tomu že pri BEZCHYBNOM užívaní by si otehotnela..... - o co ti islo?
no dievcata...s tou antikou to nie je taka sranda... mam kamosku ktora otehotnela pocas 7dnovej prestavky.. ale toto podla mna zalezi od organizmu...mozno pohlavne organy niektorych dievcat su velmi priebojne alebo co :-)
kacenka: fúha, to máš nejaké dopletené...chráň sa do konca blistra pre istotu
hulahopko:tak cim asi myslis?
machulka006-a ked beriem antiku a mala som hnacku celodenne a este som aj zabudla si den predtym zobrat tabletku a vzala som si ju az na druhy den rano,ked som mala hnacku,tak dokedy som menej chranena?uz mi je lepsie a uz sa snazim brat tabletku v spravnom case ako ju mam brat 3-ti den..kedy mozem mat najblizsie zas sex?pokial nechcem pouzit kondom?..dakujem
zuzana175 a ako ste to privolali?
caute ja som brala atikoncepciu cca 3 roky a ostala so pocas nej tehotna,nevynechala som ju ani som nemala hnacku a nebrala som ziadne antibiotika.Vsetko je mozne!!!!
monika111111111: ak si ju teda brala pravidelne, tak si potom brala nejaké antibiotiká, lieky, ktoré obsahovali aj ľubovník bodkovaný, alebo si vracala do 4 hodín od užitia tabletky, alebo si mala hnačku do 4 hodín od užitia tabletky...
Naozaj neverím tomu že pri BEZCHYBNOM užívaní by si otehotnela.
micacica: toto je tá najväčšia somarina akú som za posledný rok a pol, čo dosť sledujem informácie a novinky čo sa týka antikoncepcie, počula a čítala :"...alebo vam nezaberie spravne - totizto ak su vedlajsie priznaky tak nezabera ako by mala... "
strašne by ma zaujímalo, kde si sa dostala k takémuto niečomu, alebo kto ti takú brutálnu hlúposť povedal...