PROSIM POMOZETE MI NIEKTO???

Príspevok v téme: PROSIM POMOZETE MI NIEKTO???
lucka.mig

priatel ma vyprstoval,no predtym sa na mne spravil a slo to zmyt tazko(sprch.gelom a teplou vodou)nakoniec mi na tele zostali take sulance z toho a ja sa bojim,ze keby sa to dostane nahodou dovnutra,ci by to nieco sposobilo.preto sa pytam.lenze uz som strasne nervozna a neviem co urobim.bolo to pred styrmi dnami.vie gynekolog zistit,ze som v inom stave,aj ked mam mat kramy az o dva tyzdne?

otrasne

MOJA zlata a ty mas kolko rokov 4 ked sa pytas tak sproste trapne veci ??ak hovoris o niakych sulancoch ktore ti nesli dole asi to semeno uz bolo zaschnute tak aj keby sa ti tam dole dostalo asi len tazko otehotnies z coho z uschnutych spermii??LUDIA PREBUDTE SA STE SPROSTY AZ TO BOLI BOLI A JE TO DO PLACU!!!

lucka.mig

prvy raz sa mi t stalo.ja vlastne ani neviem,ci sa mi to dostalo dovnutra.len mam take pochybnosti,ze ak by sa take nieco stalo,tak ci by to malo nasledky.

kura

ak si tehotna,tak tie kramy ti isto nepridu....a gynekolog to zisti,neboj sa ty nic..a to ze ti semeno islo tazko z tela to naozaj nechapem...s tym skusenosti nemam...teda s tymi sulancami..opakuje sa to ci sa to stalo len raz??