priatel ma vyprstoval,no predtym sa na mne spravil a slo to zmyt tazko(sprch.gelom a teplou vodou)nakoniec mi na tele zostali take sulance z toho a ja sa bojim,ze keby sa to dostane nahodou dovnutra,ci by to nieco sposobilo.preto sa pytam.lenze uz som strasne nervozna a neviem co urobim.bolo to pred styrmi dnami.vie gynekolog zistit,ze som v inom stave,aj ked mam mat kramy az o dva tyzdne?
PROSIM POMOZETE MI NIEKTO???
spermie neumyvaj prilis teplou vodou, preto ti to neslo dole a tehotna urcite nie si
KATASTROFA!!!
je to velmi nepravdepodobne
pre klud duse si urob test za tyzden ...
MOJA zlata a ty mas kolko rokov 4 ked sa pytas tak sproste trapne veci ??ak hovoris o niakych sulancoch ktore ti nesli dole asi to semeno uz bolo zaschnute tak aj keby sa ti tam dole dostalo asi len tazko otehotnies z coho z uschnutych spermii??LUDIA PREBUDTE SA STE SPROSTY AZ TO BOLI BOLI A JE TO DO PLACU!!!
ak si tehotna,tak tie kramy ti isto nepridu....a gynekolog to zisti,neboj sa ty nic..a to ze ti semeno islo tazko z tela to naozaj nechapem...s tym skusenosti nemam...teda s tymi sulancami..opakuje sa to ci sa to stalo len raz??