Poznate Lutenyl?

5tuska

ahojte ja som brala lutenyl minuly rok kvoli dovolenke a uplne perfektne to bolo...nemala som ziadne neziaduce ucinky..tento rok mi tiez mensturacia vychadza cez dovolenku a tak neviem ci ho mozes brat znova po roku..nemate s tym nejake skusenosti? coskoro sa chystam na gyndu

tinkiwinky

fiha..ako tak citam tak som dost prekvapena... ja som bravala lutenyl kedysi, ked som mavala strasne nepravidelny cyklus
tak mi to moja gynda predpisala... a ono to krasne upravilo, nenapadlo mi ze sa tym narocky oddaluje

honda1108

Ahojte, ja som bola prave dnes u lekara a predpisal mi Lutenyl na upravu cyklu. Pretoze, ja mavam 2x do mesiaca menzes.Povedal mi, ze ho mam zacat brat na 17 den cyklu - 10 tabliet, potom by som mala dostat menzes a znova na 17 den cyklu zacat brat dalsie balenie a predpisal mi 3 balenia. A da sa vraj pri tom aj otehotniet. Tak uvidim co to so mnou porobi.Ale uz ma to nebavi cele leto skoro krvacat.Dufam,ze mi to nejak pomoze.

angeeelina

ja som isla na dovolenku tak mi doktor predpisal LUTENYL. zacala som ho uzivat rano 4 dni pred ocakavanou menstruaciou a zabral dobre dovolenku som si uzila ziadne problemy ,vyuzivala som 10 tabliet.teraz uz 6ty den cakam kedy dostanem.

lulucik

ahojte...ja som dostala tri balenia lutenylu tak podla mna by to nemalo byť nejak moc škodlivé ked budeš brať dve balenia lebo to by ti asi gynekolog povedal a varoval že je to nebezpečné a nepredpísal by ti dve balenia...ja idem v pondelok na dovolenku a zrovna vtedy mám dostať tak sa dosť bojím aké budem mať nežiaduce účinky lebo ja mám snád vždy všetky nežiaduce účinky ked beriem nejaké lieky:( takže bud bude dovolenka super alebo katastrofa...

Laura999

ahojte ..ja som práve začala užívať Lutenyl..tiež chcem oddialiť menzes kvôli dovolenke len neviem som si ho \"odoka\" nasadila . mám však dve balenia ..myslíte že to nejako výrazne uškodí keď budem vlastne nepretržite brať dve balenia naraz?

bibus

ahojte, ja som brala lutenyl spolu s HAK na oddialenie menzesu lebo som sla na dovolenku. prestala som brat lutenyl ale menzes som este stale nedostala.... neviete ci za to moze HAK a dostanem ho az po dobrati blistra?

Iwushinka555

no aj ja som teraz zacala uzivat lutenyl a doktorka mi ho predpisala tiez na oddialenie menstruacie, no v pribalovom letaciku je pisane ze lutenyl je na upravenie menstrucacie...no uzivam ho 4 dni a zatial sa nic nemeni, iba sa citim ako by som to uz mala dostat (mam PMS)...ale hadam ked to ta doktorka predpisala ze mi to oddiali,tak to hadam oddiali ...neni a hlavu padnuta ze mi predpise nieco ine ako to, co som ziadala... =D no uvidime =D

keyt

ja som dobrala Lutenyl pred 9 dnami a stale som menstruaciu nedostala, ale zacala som ho brat velmi skoro pred tym ako som mala menstruaciu dostat. Otehotniet mozes, je tam nesia pravdepodobnost, ale predsa.. Vravela mi to gynekologicka