Chcela by som sa opýtať a aby mi niekto poradil sú dni ked ma bolí strašne pravá polka hlavy ale tak že už pomaly ani oko neotvorím tabletky na to nezaberajú vtedy si musím ľahnúť do postele a vyspať sa. Môžete mi poradiť čo to je?
Strašná bolesť hlavy
no,lieky bude mozno potrebovat,ale ked sa bude vyhybat niektorym potravinam,tak migrena nebude tak silna...a to,co nema jest,je s knihy kde radia na migrenu... a este napisem co ma jest pri migrene:
-lahke jedla v pravidelnych intervaloch,aby si zabranila poklesu hladiny cukru v krvi
-dumbier,aj v podobe caju-dumbier
-olejnate ryby,losos a makrelu
Prepáč, úsmev, ale čo majú antibiotiká s migrénou?????? Ak bolí polka hlavy, tak je to s veľkou pravdepodobnosťou migréna a naozaj zaberú len špeciálne lieky od neurológa. Aspoň mne. A žiadne babské lieky ani rady asi účinok mať nebudú.
A čo Ti dá lekár? Antibiotiká, ktoré Ti rozhádžu imunitný systém a majú vedľajšie účinky.Skúsila by som na Tvojom mieste radšej elektroakupunktúru,to si môžeš aj sama pomôcť,no a dá sa aj prírodnou prirodzenou cestou.Bližšie info:duratnakatka@zoznam.sk
pri migrene sa treba vyhybat:
-cokolade
-syrom
-citrusovym plodom
-kofeinu
-alkoholu
-cervene a porteske vino
Je to migréna. Choď si k obvodnému pre lístok a ten ťa iste pošle k neurológovi.
natalll
ďakujem za radu...
ja si myslím že by to mohla byť migréna. Skoč s tým k lekárovi.