rada by som sa porozprávala na túto tému s ľudmi, ktorí sa zaujímajú o prírodné produkty.
aloe vera
Samozrejme, dokonca je to odporucene, lebo probiotika potrebuju zivnu podu.
Obvykle odporucam jablko s probiotikami(obsah fruktooligosachridov a pektinu)
RNG, ďakujem.
Ešte sa chcem uistiť, či probiotiká a spirulina sa môžu naraz užiť. Tie si dávam s ranajkami.
Aloe obsahuje sacharidy a mineraly, cize je dobra vecer na ukludnenie pred spankom. Podobne ako kedysi odporucali pohar tepleho mlieka.
Pijem aleo vera šťavu každý večer pred spaním 0,5 dcl. v 2dcl. minerálky.
Robím dobre? Kedy by sa mala šťava piť v priebehu dňa?
Ahijte ja pouzivam aloe z firmy LR som pri stvrtej flasi a zlepsenie atopickeho ekzemu zatial nevidim
Zarucene nepasterizovanu najdete z pobociek firmy NBTY , ktori svoje pitne aloe vera predavaju pod koncentraciou 99.3%, pouzivaju miesto kyseliny citronovej kyselinu askorbovu, cize vitamin C
Najdete na Google.sk pod slovami : doplnky, aloe 99.3%
Z popisu vyrobcu(Lily of the desert) je to cista stava z vnutra listu konzervovana trochou kyseliny citronovej(menej nez 1 percento) a sorbatom draselnym. Nie je specifikovane, ci bola pasterizovana, alebo nie
chcem si objednať Aloe vera gel tento - www.prirodna-lekaren.sk Chcem poradiť, či je to správna volba. Je lepší gel, alebo šťava, aký je tam rozdiel okrem toho, že gel je hustejší?
Ja poznam niektore produkty od foreverliving, tie su skutocne dobre. Od zubnej pasty az po krem na opalovanie.