Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Enterococus Faecalis

Príspevok v téme: Enterococus Faecalis
wewewe0

ahojte,prosim vas,nemala niektora z vas enterococus faecalis?ja som to mala uz dvakrat a doktorka mi povedala ze nevie ako by som mohla zabranit tomu aby som to dostala znova.preliecila ma ampicilinom a mam uzivat tri mesiace lactobacily,ale nezda sa mi ze je vsetko v poriadku,prosim poradte ci nemate nejake skusenosti,alebo sa toho nezbavim alebo co?

jennik

ahojte aj ja mam toho enterococca faecalis a uz sa liecim od februara a stale nie a nie sa vyliecit:(...preslo mi to az na mocove cesty:(...chcela by som sa ale spytat na tie kvapky GSE kde by som ich mohla zohnat??? v lekarni alebo je nato nejaky specialny obchod??? dakujem

lessssana

Ahojte aj mne teraz lekar zistil, ze mam enterokoka a este aj nejaku klebsielu tak mi na to predpisal Doxybene a mam aj Framykoin. CHcem sa spytat, ci by sa mal dat liecit aj priatel, lekar mi nic nepovedal a ani prakticka nehovorila, ze by sa mal dat liecit. A este ci po douzivani antibiotik mam nieco uzivat na popravenie flory.

Ivka 1

Nemate za co dakovat, rado sa stalo. Skuste teda pouzivat deodorant Aloe ever schield bez hlinikovych soli a zirkonia ,ktory neupchava potne kanaliky,pot sa vylucuje ale antibakterialne zlozenie deodorantu zabezpecuje aby bol bez zapachu.

homo sapiens

Vážená Ivka, predovšetkým ďakujem za ope
ratívnu odpoveď. Potvrdila Ste moje už
dávnejšie vyslovené podozrenie, že pôvod
mojich problémov je v sporadickom použi
tí tuhého deodorantu zn.Adidas! Je to neuveriteľná skúsenosť-poučná do budúc
nosti Prajem pekný deň! Tom

homo sapiens

Každoročne mám recidívu zápalu potnej
žľazy v podpaží. Dg mikrobiologického vy
šetrenia=enterococcus spp. Chirurg nasa
dil DALACIN C. Nakoľko došlo v poradí už
ku 4-tej recidíve, napriek maximálne do
držiavanej osobnej hygiene, rád by som
pochopil príčiny tejto diagnostiky, sprá
vnosť terapie, ale i možnosť ďalšieho zo
pakovania.Ďakujem

RNG

wewewe,,enterococcus faecalis sa zdrzuje hlavne v crevach . kedze je podobny streptokokom(kedysi bol aj nazyvany strep. faecalis), ucinkuju na nho mnohe proti streptokokom. Ale je pomerne velmi rezistentny, takze napr mnohe antibiotika(semisynteticky penicilin, cefalosporin, clindacilin) nezaberaju nan.
Vagionalna infekcia sa da znicit jednoducho vyplachom(GSE alebo koloidna strieborna voda) ale celkove infekcia inde v tele a hlavne v crevach je tazsie znicitelna, dlhsie pouzivanie antimikrobialnych a plno probiotik ho nakoniec vytlacia.

wewewe0

a este nico ma napadlo,mal by sa ist preliecit aj partner?nema ziadne problemy,ale bojim sa,ze ak sa vyliecim ,tak aby som to od neho zase nedostala.dakujem za odpovede

wewewe0

a este som zabudla,teraz beriem nolicin,lebo som mala zapal mocovych ciest,asi ,,vdaka,, tomu enterokokovi,ale pri testoch ho nenasli,mozno preto ze predtym som uz uzila dva noliciny,moziem to pit aj pri tom,ze?ked douzivam to gse tak pojdem ku gynekologicke na testy a dufam ze tam uz ten enter. nebude,a ak nahodou bude tak uz naozaj neviem co mam robit.

wewewe0

Ahoj RNG,tak uz mam to GSE,akurat pijem prvy liter,je to strasne horke,ale nejako to vydrzim.prosim ta ako dlho to mam brat?