ahojte,máte niekto skúsenosť s tým krúžkom?či to vôbec funguje a ako? dúfam,že viete,čo myslím...:-)
DUREX PLAY
kupte si klasicky vibračny kruzok na baterky male zo sexshopu stoji cca 500 korun je to zo silikonu kruzok na tom je oval s vystupkami vo vnutri je taky kovovy vodotesny strojček ktory sa da použiť aj samostatne a ma to viac rychlosti. oplati sa to viac. da sa to v pohode kupiť aj cez net kto sa hanbi isť
my sme sa s tym velmi nepobavili lebo ked si to priatel chcel dat tak praskla gumicka.. pritom ho taky normalny:-)))
je to super,nie su to vyhodene peniaze, uzijes si ty aj chalan a ked to rozmontujete, aj baterky sa daju vymenit, takze to az taka jednorazovka nei je ako tam pisu :) takze netreba hned po tom vyhadzovat... sterilizuovat gumicku a baterky vymenit a hajde aj na buduce :)))
ten kružok je super,kto ho vyskuša,bude to chcieť znova.Osvieži to vzťah.
sa toajhanbimkupit:D viem,ze to nie je hanba....a nebolo Ti moniqua pri tom smiešne?nebzučalo to? :D
len si to kupte baby, nie su to vyhodene peniaze a fakt je to zabava, aspon skusit to sa oplati
To by som chcela aj ja vedieť...Chceme si ho kúpiť,ale keďže stojí okolo 180 Sk,či tak nejak,tak by som chcela vedieť,či sú to neni zbytočne vyhodené peniaze..:)
viem,že jedna je tu taka tema o tom,ale tam som sa nic nedozvedela a je to dva roky stare.....