zdravim vsetky damy,chcem sa opytat na nazory ktore pouzivate tuto antikoncepcnu metodu-vedlajsie ucinky,celkova spokojnost-nespokojnost,...dnes som si ho bola kupit a tak skor ako zacnem chcela by som zopar nazovor.Vopred dakujem.
Vaginálny krúžok-názory
mozno sa jej to stalo tak,ze hned potom ako si kruzok zaviedla tak v prvych dnoch orvych teda 7 dni je treba pouzivat este prezervativ a ak to neurobila mozno sa to stalo...neviem??ale tak ziadna antika neni na 100%ucina.Lucka takze ty si spokojna,ja viem,je to asi divne ze sa pytam na nazory lebo vzdy sa najdu za a proti,niektorej babe sadne jedna metoda druhej ina.Nemala si problem so zavadzanim a vyberanim kruzku??a co priatel,neciti tn kruzok pri milovani?alebo ty?urcite budem mat viac otazok dufam,ze nevadi ked sa budem pytat viac:-)zatial dakujeeeem
desivé , ale pravdivé...
dievča teraz končilo len tretí ročník...
dost desive, ten prispevok predomnou...
my máme na škole babu, ktorá si prvý mesiac zaviedla krúžok...a bol to aj posledný mesiac čo si ho zaviedla, lebo teraz je už mamička... otehotnela hneď prvý mesiac používania...síce nechápem ako, ale už má bábo najskôr, lebo na konci júna mala porodiť...
Ahojte ja pouzivam Novaring uz 6mesiacov,predtym som pouzivala Evru_ztej som mala vysoky tlak a zatial som s kruzkom spokojna,vedlajsie ucinky:narastli mi prsia-co je celkom pozitivne:o)